Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

woensdag 8 augustus 2007

Koester je kronkels

Wij laten onze honden meestal uit in park Rosendael, onderaan de Posbank. Moest de auto vanmorgen parkeren bij Residence Rosendael. Kon niet verder omdat de Beekhuizenseweg verder was afgesloten voor autoverkeer vanwege film-opnamen. De "poortwachter" van Ground Control bij de afsluiting vertelde waarom.

Dick Maas ("Flodder") maakt op de Posbank opnamen voor de film de "Botox-methode". "Zwarte humor" in de stijl van Flodder. Verveelde miljonairsvrouwen willen een van hun echtgenoten uit de weg laten ruimen. Dat gaat natuurlijk niet goed. Het is een soort omgekeerde Flodder. In Flodder kwamen arme mensen in een rijke buurt terecht. In de Botox-methode komen de gefortuneerde dames op de Wallen terecht. De film komt vlak voor Kerstmis in de bioscoop.

De Posbank is populair aan het worden in filmland.

Enkele weken geleden werden er opnamen gemaakt voor een film/documentaire van de NPS die in het najaar wordt uitgezonden.

Vanmorgen was er ook al een andere filmploeg onverrichterzake teruggekeerd. Zij wilden blijkbaar op de bonnefooi filmopnamen maken. Kon nu natuurlijk niet. Kost hen geld. Ze hadden speciaal voor vandaag een Porsche gehuurd. Voor een achtervolgingsscène.

Voordat iemand van de lokale politiek of de groene tirannen gaat roepen dat dat aan het mooie landschap en de unieke natuur ligt die zij zo geweldig beschermen en dat het dus aan hen te danken is even de volgende nuancering.

De voornaamste reden is de weg en meer specifiek de S-bochten net voor de camping. Volgens mijn zegsman zijn deze uniek in Nederland. En ideaal voor achtervolgings-scènes. Daar moeten we het dus van hebben. Met gierende banden op de Posbank door de bocht.

Dus Rheden en Rozendaal: Koester jullie kronkels!!

De Botox-opnamen duren nog tot morgen.

See you later

Klik om te vergroten

Ik heb de reacties van de weblog Innoforte Help!!! overgenomen (inclusief mijn aankondigingen).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
25-07-07
Theo Kooijmans (Politiek Rheden) doet wat de Rhedense politiek nalaat! Hij heeft zich verdiept in de jaarverslagen van Innoforte over de afgelopen 3 jaar. Deze jaarverslagen zijn niet gepubliceerd op bijvoorbeeld de website van Innoforte, maar zijn wel via internet te downloaden: http://www.desan.nl/net/DoSearch/Search.aspx.

Wij zijn zo vrij de analyse van Theo Kooijmans integraal in dit weblog over te nemen zodat iedereen hier kennis van kan nemen en hierop kan reageren.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dan volgt het artikel “Innoforte en de fusie” (noot Theo)

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......27-7-07

Zie ook het nieuwe artikeltje dd 27/7/2007 over de cijfers van Innoforte.
mvg, Theo

--------------------------------------------------
Anoniem.......28-7-07
Ik heb dat stuk over het huishoudboekje gelezen maar begrijp het niet helemaal.
Er staat ook iets in over hoge uitgave aan uitzendkrachten in het Lorentzhuis en het Jagthuis. Uitzendkrachten? Ik heb ze in het Lorentzhuis niet gezien, niet in de zorg in ieder geval. Wat deden die mensen dan?
--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......28-7-07
De tekorten werden niet alleen aan het Lorentzhuis geweten.

Letterlijk staat er

"Innoforte heeft het boekjaar met een negatief exploitatieresultaat van € 499.920 afgesloten. Dit wordt voor een groot deel veroorzaakt door een hoger dan begrote personeelsinzet op de locaties 't Jagthuis en het Lorentzhuis.
Tevens was er bij't Jagthuis en en Zorg aan huis sprake van een fors hogere inzet van uitzendkrachten.
Het betrof hier hoofdzakelijk verpleegkundig personeel."

Voor de volledige inhoud van de jaarverslagen zie:
http://www.desan.nl/net/DoSearch/Search.aspx

mvg, Theo.

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......30-7-07

Zie het nieuwe artikeltje dd 30/7/2007 over Innoforte en
de organisatie(cultuur)

mvg, Theo

--------------------------------------------------
Anna Litikus ......30-7-07

Het kernprobleem bij Innoforte is DE STIJL VAN LEIDINGGEVEN.
Andere onderdelen van de organisatie , zoals cultuurverandering, financiën, communicatie, kwaliteit kunnen pas verbeteren als het kernprobleem wordt aangepakt.

De top van Innoforte heeft een organisatie visie, waarbij er een tweedeling is tussen de bovenlaag en de onderlaag. De bovenlaag houdt het stuur vast en de onderlaag mag trappen.
De werkende zit achterop de bagagedrager en de leidinggevende mag op het zadel zitten en sturen. Er wordt hun bovendien verteld waar zij naartoe moeten. In dit organisatieconcept kan je eigenlijk alleen rechtdoor, want in de bochten vlieg je eruit.

Medewerkers hebben geen zicht op de weg, maar kunnen zich wel verschuilen achter de rug van de leidinggevende. Maar deze laatste heeft moeite met veranderingen op de wegen. Hun vermogen om in een drukke omgeving te manoeuvreren hangt af van de Tom Tom (ED & IN).

In nieuwbouwwijken heeft de navigator nog onvoldoende data en aangezien het zelfoplossend vermogen van de fiets zeer beperkt is raakt men de weg kwijt. ED & IN gaan wartaal uitslaan en dreigen met gerechtelijke procedures als de fiets hun koers niet opvolgt.

Maar ED & IN denken het gelijk aan hun zijde te hebben want zij sturen op grond van hun data, die zij ontwikkelen in DE VILLA, een comfortabel en ruim opgezette verkeerstoren met veel assistenten en ondersteunend personeel. Deze laatste zien de drukte beneden wel, maar mogen de toren niet verlaten en moeten zich ook houden aan Ed & IN, want zij hebben geen andere instrumenten. Overigens wonen zij heel hoog en veilig boven het dagelijks gewoel en horen weinig van het getoeter en gebel.

ED & IN zijn de laatste jaren vooral bezig geweest met het oplossen van ‘ongelukken’. De fietsen, die uit de bocht zijn gevlogen moesten opgeruimd worden en dat heeft veel geld gekost, want de verzekering dekte niet altijd de schade. Daarvoor hebben zij één van de fietsen (een luxe, maar wel eigenzinnige fiets) uitgekleed tot een gewoon rijwiel met terugtraprem.

Doordat zij zoveel tijd hebben gestopt in het opruimen is het ontwikkelen van hun navigatie systeem achter gebleven en zijn hun data verouderd. Daardoor kunnen zij helaas nog geen gebruik maken van de gegevens , die de fietsen uitzenden en de verkeersdrukte is behoorlijk toegenomen.

Gelukkig zitten zij nog hoog en droog in hun verkeerstoren…….

Anna Litikus
--------------------------------------------------
Anoniem.......30-7-07

Wat is de cultuuromslag.......binnen het lorentzhuis. Veel van de personeelsleden hebben hun ontslag ingediend. Als je nu binnen komt zitten de bewoners voorzich uit te staren. En als je met ze ingesprek gaat krijg je te horen. Er is niks meer aan hier!!!Allemaal nieuwe gezichten die niet eens meer een praatje met je maken, omdat ze je niet kennen. Ze weten niks van het cultuur waar ik al jaren in woon. HET LORENTZHUIS in velp. Daar wilde toch iedereen die in velp woont naar toe, een waardige oude dag krijgen. Maar ja dat is voorbij en dat hebben wij te respecteren. Zo leven de bewoners daar. Een geweldige cultuuromslag.

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......31-7-07

Zie het artikeltje dd 31/7/2007 over Innoforte en Broeckerhave, mvg, Theo

--------------------------------------------------
Anoniem.......31-7-07

Uit bovenstaande reactie (onmiskenbaar van een bewoner van het Lorentzhuis) blijkt dat het woongenot van de bewoners er duidelijk niet op vooruit is gegaan de laatste tijd.

Innoforte kraait op zijn website op de pagina over het Lorentzhuis:

"Gemoedelijke sfeer
Bij binnenkomst in het Lorentzhuis wordt je meteen getroffen door de gezellige sfeer. Bij het zitje in de entree treffen bewoners elkaar om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar bij te praten en de laatste nieuwtjes uit te wisselen. Ook wordt hier regelmatig een biljartje gelegd door de mannen uit de buurt. De sfeer kenmerkt zich als gemoedelijk, wat mede bepaald wordt door het dorpse karakter en de sterke betrokkenheid met elkaar. Er vinden tal van activiteiten plaats, zoals jeu de boules, bingo, gymnastiek en filmvoorstellingen, die ook door bewoners uit de buurt bezocht worden. En regelmatig worden er uitstapjes georganiseerd in de omgeving."

Het wordt hoog tijd dat de bewoners - voorzover zij daartoe nog in staat zijn - en/of hun familieleden aan de bel gaan trekken bij het management, de inspectie en de politieke partijen in de gemeente Rheden om iets aan de situatie te doen.

Het personeel durft (bijna) niet meer te reageren op het weblog want dat heeft voor hen consequenties. Cools hangt naar buiten toe de grote meneer uit met hart voor "zijn" mensen, maar het is een kouwe kikker die alleen maar denkt in termen van projecten en niet van mensen!

--------------------------------------------------
Anoniem.......31-7-07

Theo tijd over??

--------------------------------------------------
Anoniem.......31-7-07

Theo tijd over??

--------------------------------------------------
Anoniem.......31-7-07

Flauw om iemand die wel het beste met de bewoners van Innoforte voor heeft zo te kleineren. Herkenbaar hoor!

--------------------------------------------------
Anoniem.......31-7-07

Wat een fleuwe opmerking hierboven over Theo. Je kunt wel bedenken uit welke hoek die komt! Als dat de enige bijdrage is die je kunt geven, onthoud je dan van deelname aan dit weblog, loser(es)

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......1-8-07

We gaan door: zie het artikeltje dd 1/8/2007 over Innoforte en Vreedenhoff ,
En ja, ik heb 'n paar dagen vakantie.
Ben aan het schilderen.
mvg, Theo
--------------------------------------------------
Anoniem.......1-8-07

Ik vindt het alleen maar goed wat theo doet. Eindelijk openheid van zaken. Daarbij is het ook een feit dat er destijds in het lorentzhuis een intrem direkteur aanwezig was. En die de opdracht heeft gekregen laat het lorentzhuis gaan fuseren met innoforte. En ik vraag me me steeds vaker af of die intrem direkteur ook geen vriendinnetje was van ed gools. Er viel tenslotte geld te verdienen met het lorentzhuis, kijk eens wat een grond het lorentzhuis heeft allemaal eigendom. Met de fusie stond het lorentzhuis goed in de cijfers en wat hebben ze terug gekregen. Alleen maar armoede. Personeel moest / ging weg. vacateure stop. hoog ziekte verzuim. En wie hebben ze daar mee de bewooners die tenslotte zelf hun geld kwijt zijn omdaar te mogen wonen. En denk wel als ik een huis huur en er gaat iets kapot dan wordt het gemaakt!!!!!! daar betaal ik toch voor. Maar ja dat gaat in de zorg echt wel iets anders en vooral binnen innoforte. Emiel koestel het is jammer voor het lorentzhuis geweest dat ze jou toch ergens op hebben kunnen pakken om jou te kunnen ontslaan. Want jij was de gene die de fusie altijd heeft tegen gehouden....Emiel weg het bestaan van het lorentzhuis ook weg JAMMER........

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......2-8-07

Zie nieuw artikeltje dd 1/8/2007 over Innoforte en Regina Pacis.

Liep Innoforte opnieuw 'n blauwtje. Hoe komt dat toch?

mvg, Theo

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......2-8-07

Ik zie dat mijn email-adres een foutje bevatte.
Bijgaand het correcte adres:

theo.kooijmans@tiscali.nl


mvg, Theo

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......3-8-07

Zie het nieuwe artikeltje dd 3/8/2007 over Innoforte en de zilverlingen: Raad van Toezicht.

mvg, Theo

--------------------------------------------------
Anoniem.......3-8-07

Hartelijk dank Theo voor jouw bijdragen. Als je dit laatste artikel leest, begrijp je meteen waarom de RvT met z'n armen over elkaar zit en Ed Cools c.s. z'n gang laat gaan. Ze worden er immers zelf niet slechter van!
Zij zijn ook degenen die het salaris van Cools vaststellen en de hoogte van de bonus die hij jaarlijks ontvangt voor zijn "goede werken".

Bah!

--------------------------------------------------
Anoniem.......3-8-07


Theo,

Ga zo door het. Het is echt te erg om dit te lezen. Maar wel goed dat er eens openheid van zaken komt.

--------------------------------------------------
Anoniem.......3-8-07

Te erg voor woorden dat mensen die een organisatie in alle opzichten naar de klote helpen zichzelf daar zo rijkelijk voor belpnen.
Kijk naar Ed, hij verdient tonnen en schuift xichzelf ook het afgelopen jaar weer 10000 euro bonus toe.
Wat zouden we te zien krijgen als ook de verdienste van de directeuren openbaar moeten worden gemaakt?
Ik weet het wel, vette en zeer onterechte bonussen.
Ja, laat ons maar sappelen en laat ons vooral geloven dat het geld op is.
Wij verzorgen de bewoners wel met anderhalve man en een paardekop omdat wij nog steeds liever zelf slachtoffer zijn dan dat we de bewoners laten stikken.
Meneer de president, slaap zacht!

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......4-8-07

Zie het nieuwe artikeltje dd 5/8/2007 over Innoforte en de zilverlingen: Raad van Bestuur.

mvg, Theo

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......4-8-07

Moet natuurlijk 4/8/2007 zijn.

--------------------------------------------------
Anoniem.......4-8-07

Wederom hartelijk dank aan Theo voor deze bijdrage. Ik vraag mij af of de declaraties terzake reis- en verblijfkosten van de heer Cools ook ergens in de jaarverslagen zijn te ontdekken. Immers, hij woont in Amsterdam, rijdt geen auto en verplaatst zich veelvuldig per openbaar vervoer (1e klas) en taxi, terwijl hij ook met enige regelmaat overnacht in hotels.
Dat zou m.i. ook nog interessante cijfers kunnen opleveren.
Dat zijn namelijk faciliteiten die een gewone medewerker niet kan declareren.

Overigens is het erg jammer dat de loonkosten van de directeur (Ineke) niet uit het jaarverslag blijken. Het zou heel interessant kunnen zijn om te zien wat de progressie is in het inkomen van deze "vazal van Cools". In dit licht zou het ook aardig zijn om het gebruik (niet verbruik) van het dienstmobiel te bekijken. Wie gebruikt het en waarvoor.

--------------------------------------------------
Anoniem.......4-8-07

Ik ben niet verrast maar wel boos. Een salaris verhoging van ruim 50% in vijf jaar. Het is een schande. Zet dat af tegen zijn prestaties, hij heeft in ieder geval een financieel gezonde lokatie in nog geen drie jaar tijd op het randje van faillissement gebracht!
Die lokatie was de melkkoe van Innoforte. Aangetrokken om het voormalig zorg en wonen financieel te verrijken. Die melkkoe geeft geen druppel melk meer
Knap gedaan hoor Edje!
Mensen, reken voor de grap eens uit hoeveel handen aan het bed zouden kunnen worden bekostigd met al het geld dat Ineke en Ed aan zichzelf besteden.
Begrijpt iedereen nu wel waarom zij zich zo fanatiek richten tegen mensen die te wijs worden?

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......5-8-07

Zie artikeltje dd 5/8/2007 op mijn weblog over Innoforte en de salarissen van het personeel.
mvg, Theo

--------------------------------------------------
Anoniem.......5-8-07

Theo

Misschien goed te weten dat salarissen voor V&V bepaald worden door de overheid.
Personeeldsalarissen zijn vastgesteld
FWG 3.0 systematiek. Daar kan men weinig mee.
CAO

De meestvoorkomende groep medewerkers bij Innofrorte zit in FWG 30 of 35 . Kijk bij alle voorkomende instellingen in de regio alles is gelijk.Dus dit vergelijk is een beetje ......te ver gezocht??
Denk aan je geloofwaardigheid

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......5-8-07

Ik neem je reactie over op mijn weblog.

Zoals ik al opmerkte. Je kunt er niet zo heel veel me.
En CAO's zijn CAO's.
Het geeft mij en misschien ook anderen wel een beeld van de verhoudingen. Overigens: niets verbied een bedrijf om boven de CAO te betalen. Uit potjes die niet uit de publieke middelen wordt gevuld.

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......5-8-07

Overigens: geloofwaardigheid.
Alles is te checken in de jaarverslagen.
Als er fouten in de cijfers van de serie postings over Innoforte zitten dan hoor ik het natuurlijk graag. Kan ik ze corrigeren.

--------------------------------------------------
Anoniem.......5-8-07

Wordt het niet eens tijd voor een nieuwe poll. Dat van casa ia al een tijdje geleden. En kijk eens na de laaste dagen wat we, te weten zijn gekomen. ED COOLS moet nu echt eens na zich zelf kijken. Samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Het kan toch niet lang meer duren voordat deze mensen op stappen. Maar ik hoop eigenlijk dat ze ontslagen gaan worden. Dan weten ze ook hoe het is om met dat gevoel te moeten leven. En laten we daarbij hopen dat de namen zo bekend zijn geworden dat ze ook nooit meer aan de bak komen in de zorg. Ik vindt zelfs dat deze mensen ook een vorm van diefstal plegen. Ze krijgen iedere keer geld op wat voor manier dan ook. Maar waar het om gaat zijn de bewoners die een waardige dag krijgen en waarvoor ze zelf veel geld kwijt zijn. Maar ze zeggen maar zou het geld is op. NOu als ik de jaarcijfers bekijk zitten daar aardig wat bruto jaar salarissen in waar ze meer mede werkers kunnen krijgen. IK zeg niet dat ze diefstal plegen maar mijn persoonlijk gevoel zet daar vraag tekens bij

--------------------------------------------------
Anoniem.......5-8-07

Uit sociaal maatschappelijk oogpunt is dit natuurlijk niet te verantwoorden. Maar ja, zonder geweten is het makkelijk rijk worden. Ik ben trouwens wel benieuwd hoe dat straks aan de hemelpoort gaat.

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......6-8-07

Zie "Innoforte en de grenzen aan de groei".
We zijn er bijna. Nog 'n paar kleine berichtjes en dan sluit ik de Innoforte serie af. Ik houd me aanbevolen voor meer informatie.
Je kunt me mailen op theo.kooijmans@tiscali.nl
of een reactie geven op mijn weblog.
Bij nieuwe ontwikkelingen pak ik de draad weer op.
mvg, Theo

--------------------------------------------------
Anoniem.......6-8-07

En dan wie gaat er dan nog wat zeggen????

--------------------------------------------------
Anoniem.......6-8-07

Ik mag hopen dat er nog heel wat reacties binnenkomen op deze cijfers. Volgens mij blijkt uit een aantal cijfers en opmerkingen dat de raad van bestuur van Innoforte een té grote broek aan heeft en zichzelf uit de markt heeft geprijsd met z'n slechte beleid.

--------------------------------------------------
Anoniem.......6-8-07

Ik ga wat zeggen. Ik ben boos en verdrietig. Nu gaat er weer een dierbare collega weg omdat zij niet meer kan leven met deze corrupte organisatie.
Ed, In en alle andere kontkruipers bedankt!

--------------------------------------------------
Anoniem.......6-8-07

Wie o Wie is het nu weer die innoforte gaat verlaten..............Vast weer een zeer goede en zeer zorgzame collega. We kunnen binnen kort wel zelf een huis gaan opzetten. Met al het personeel wat weg is gegaan...

--------------------------------------------------
Anoniem.......6-8-07

Ja, goed idee. Een huis met een hart!!

--------------------------------------------------
Anoniem.......6-8-07

Ja en dan ook een flink salaris verdienen ...
Ik doe mee

--------------------------------------------------
Anoniem.......6-8-07

Jammer, salaris is een tweede. Eerst komen de bewoners.

--------------------------------------------------
Anoniem.......6-8-07

idd het salaris een tweede punt......Ik ben nu ook tevreden met mij salaris....Eerst de bewoners daar zijn we voor!!!!!!!!!!Ik zou wel weer willen werken met al deze ex collega's die zijn weg gegaan. Ik heb vanavond gehoord wie er nu weer weg gaat......Het is echt erg dat deze nu ook gaat. Jammer voor de bewoners........ weer iemand met een goud hart weg. En de rotte appels blijven zitten

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......7-8-07

Zie "Innoforte .. nog even dit"
Morgen het voorlopig laatste berichtje van de Innoforte-marathon.
Totdat er weer nieuws is. Of tot jullie mij nieuwe feiten kunen melden.

Hoeveel mensen zijn er eigenlijk, al dan niet gedwongen, om deze redenen vertrokken?

mvg, Theo

--------------------------------------------------
Anoniem.......7-8-07

Theo,

Ik weet niet precies hoe veel er al weg zijn uit innoforte, Maar ik weet wel dat het in het lorentzhuis al heel wat zijn. Een kleine schatting een heel team van ongeveer 10 tot 15 mensen. En al deze mensen zijn pas het laatste jaar vertrokken. Laten we het er maar niet over hebben de mensen die dit al veel eerder door hadden en zijn vertrokken. En als dit zo door gaat dan is al het oud personeel van het lorentzhuis vertrokken. We kunnen het ook zo zie, het is de opdracht om al het oud personeel te ontslaan maar ja dat kost te veel geld. Dus kiezen we voor een andere aanpak. Maak het de personeelleden het maar moeilijk en dan gaan ze vanzelf.

--------------------------------------------------
Anoniem.......7-8-07

Ik weet niet precies hoeveel mensen er zijn vertrokken. Als het lukt zal ik eens samen met wat collega's gaan tellen.
Dat bedrag wat te boek stond als reserve kwaliteitsverbetering is waarschijnlijk als ( een van de) schenking(en) naar zorg en wonen gegaan. Er is voor de fusie al het een en ander die kant op geschoven.
Zo bezien heeft het Lorentzhuis een huwelijksschat betaald voor een hele lelijke Poolse bruid met een gat in haar hand.

--------------------------------------------------
Anoniem.......7-8-07

Je zal maar afgedaan worden als rotte appel!!

--------------------------------------------------
Anoniem.......7-8-07

Je moet je eigen ook wel aangesproken voelen als je, je zelf als een rotte appel ziet.

--------------------------------------------------
Anoniem.......7-8-07

Dat bedoel ik...... is toch erg ben blij dat ik fris en fruitig ben.

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......8-8-07

Zie "See you later"
groeten, Theo

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......8-8-07

Ik neem jullie reacties over op mij weblog onder het plaatje van de bouwpastor.
Dan heb ik alles bij elkaar staan.
mvg, Theo
--------------------------------------------------
Anoniem.......8-8-07

Wat ben ik blij dat jij fruitig en fris bent. Blijf dan ook vooral uit de buurt van de rotte appels. Je raakt zo besmet. En dan is er geen weg meer terug.
--------------------------------------------------
Anoniem.......9-8-07

Hoe is het toch mogelijk dat een figuur als Ed Cools met alles wat hij in de afgelopen jaren heeft afgebroken (Lorentzhuis met zijn aan de bewoners en het humanistische gedachtengoed solidaire medewerkers) van de Raad van Toezicht een bonus van € 10.000,-- heeft ontvangen?
Heeft de Raad van Toezicht stront in de ogen of heeft Ed Cools hen ook al in z'n zak?
Waar is in godsnaam het geld van het Lorentzhuis gebleven? Allemaal verdwenen in de bodemloze put van Ed en de zijnen.
Volgens mij heeft de Raad van Toezicht heel wat uit te leggen maar ja... die zijn niet aanspreekbaar voor de gewone medewerker! Als je het al eens waagt om een afspraak te willen maken met de Raad van Toezicht, dan moet dat via de directiesecretaris (i.c. Ed) en het verzoek komt niet verder. Althans het heeft niet tot resultaat dat het verzoek bij de raad van toezicht terechtkomt.

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......10-8-07

Ik heb een poll over de serie Innoforte artikelen op mijn weblog geplaatst.
Ik hoor graag hoe jullie er over denken.
Je doet me een plezier met je stem.

bvd en groeten, Theo

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......11-8-07

De poll op mijn weblog is vervangen door twee aparte polls.
Zie het artikeltje "Innoforte..poll".
Excuses voor het ongemak.
bvd en groeten, Theo

--------------------------------------------------
Theo Kooijmans.......12-8-07

Zie de brief "Innoforte ... brief ex-werknemer" die een van jullie voormalige collega's heeft gestuurd. Moedig om deze te laten publiceren.

Daarnaast nog een oproep aan de Innoforte-clan om te reageren.
groeten, Theo