Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

woensdag 15 augustus 2007

Innoforte.... Sollicitatie

Het vlot nog niet zo met de Innoforte-poll. De Innoforte-appostelen houden zich in. Nog steeds geen inhoudelijke kritiek. Of zouden ze mijn blog toch niet onder ogen krijgen?

De Innoforte-appostelen houden zich in. Nog steeds geen inhoudelijke kritiek. Of zouden ze mijn blog toch niet onder ogen krijgen?

Misschien moet ik maar eens gaan solliciteren bij Innoforte. Ik heb veel projjectmanagementervaring en ben niet altijd even makkelijk voor mijn medewerkers.
Mensen die zich drukken of die niet willen meewerken schop ik zonder pardon uit mijn teams. Zo creƫer ik een schare volgelingen die voor me vliegt. Ik kan projecten op vrijwel iedre gebied uitvoeren. Organisatie, techniek, cultuur het lukt me altijd.
Dat er onderweg een paar medewerkers sneuvelen maakt me niets uit. Het liefst gebruik in voor mijn projecten aansprekende namen. Voorbeeldjes: Centurion, Augias, Vlammend Zwaard of Djengiz Khan. Ook meer listige namen ga ik niet uit de weg: Operatie Serpent, Mamba of Scorpio als het zo te pas komt. Of subtieler "Alles voor de klant", "Samen naar de toekomst".
Dus een naam heb ik al snel verzonnen. De inhoud komt later wel.
Mijn westerse sterrenbeeld is Steenbok. Zeer heerszuchtig.
Ik ben geboren in het jaar van de Tijger. Ook niet mals.
Ik heb begrepen dat andere kwalificaties en een track-record niet zo belangrijk zijn.
Dus ik denk dat ik een goede kans maak.

Maar effe zonderd dollen: waar blijft nou die kritiek? Hebben jullie niks te vertellen. Of heb jullie een slot op de mond gekregen.