Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zondag 7 oktober 2007

Herfst - 7 oktober 2007

Ik laat meestal de honden uit in Park Rosendael en ik heb daar vanmorgen bijgaande foto's gemaakt. Zo rond 'n uur of elf. 'n mooie herfstdag.




Statenfractie CDA bezoekt Innoforte (3)

Woensdag 26 september bracht de statenfractie van het CDA een bezoek aan Rheden. Ook Innoforte werd met een bezoek vereerd. Ik hoorde er niks meer van. Maar op de website van het CDA vond ik toch nog onderstaand berichtje.

"Hierna trok de delegatie naar Innoforte: een stichting voor wonen – service –zorg in Velp. Bij deze innovatieve organisatie staat de klant centraal. De visie waar Innoforte voor staat is ruimte, kwaliteit en een huis van de buurt. Dit laatste houdt in dat de wooncomplexen van Innoforte elk een unieke sfeer hebben, en een eigen plek in de buurt. Er wordt gelet op een goede bereikbaarheid en uitgebreide voorzieningen zoals restaurants, winkels en een verenigingsleven. Er is veel interesse voor de zorgwoningen en er vindt op grote schaal nieuwbouw plaats. Gesproken is ondermeer over de gevolgen van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)."

Dit reclamespotje had men ook zo van de website van Innoforte kunnen halen. De personele strubbelingen in het fusieproces zijn waarschijnlijk niet aan de orde geweest. Het ligt voor de hand dat de CDA-statenfractie het goed kan vinden met het bestuur van Innoforte. Een van de statenleden is lid van de raad van toezicht van Attent. Ons kent ons nietwaar. En bij zo'n bezoek laat je je stekels thuis.

Men sprak ook over de gevolgen van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.
Tja, wat daarmee dan gedaan wordt is onbekend.

Maar het CDA regelt het verder wel voor ons.
De duizenden thuiszorg-medewerkers die op de wip zitten weten er van mee te praten. En de mensen die thuiszorg ontvangen en waarvoor deze zorg verder verschraalt ook.

Misschien hoor ik nog wat van anderen over het bezoek.