Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zaterdag 1 december 2007

Politiek Rheden iets voor u?

De Stichting Duurzame A12 levert af en toe informatie aan mijn weblog. Sta ik volledig achter. De luchtvervuiling is een grote bedreiging voor de volksgezondheid. Van de week konden we weer lezen dat de concentraties luchtvervuiling boven de Pleyroute en de N348 (Burgemeester de Bruijnstraat in Dieren!!) onaanvaardbaar hoog zijn.

Ook Martijn Leisink van D66 stuurt me regelmatig informatie vanuit provinciale staten over verschillende onderwerpen die in de gemeente Rheden spelen. Hij bemoeit zich bijvorobeeld intensief met Hart van Dieren en met Nimmer Dor.
Zijn standpunten wijken zijn niet altijd de mijne. Zoals bijvoorbeeld bij Nimmer Dor. Vind ik prima hoor en ik waardeer zijn bijdragen zeer. Dat verlevendigt de discussie.

Steeds meer individuele mensen burgers luchten hun hart op de weblog. Denk aan Gert Meijboom over het zwembad, de heer van de Wal met een alternatief voorstel voor Hart van Dieren, bijdragen van ex-werknemers van Innoforte of mensen die met Hart van Dieren van doen hebben.

Daar ben ik allemaal heel erg blij mee. Ik hoop dan ook dat er nog veel meer burgers bereid zijn om in de pen (of het toetsenbord) te klimmen om een bijdrage te leveren.
Dus, voelt u zich onrechtvaardig bejegent, hebt u een klacht of wilt u uw hart eens luchten. Vertel het op Politiek Rheden.

De sociale component verdient meer aandacht op de weblog. Daar ben ik bijzonder benieuwd naar. Daarnaast wil ik ook een bredere blik werpen op de (politieke)actualiteit. Me niet beperken tot alleen Rhedense onderwerpen. Ook bijdragen uit omliggende gemeenten zoals Doesburg, Rozendaal, Arnhem of Brummen zijn welkom. En landelijke of algemene onderwerpen mogen wat mij betreft eveneens aan de orde komen.
Dus heeft u wat te melden over politiek of maatschappij. Call me!

Schroom niet om me uw verhaal te vertellen. Mail me, pak de telefoon, klamp me aan of geef een reactie op de weblog.

Mensen die in de geest van de blog schrijven kunnen wat mij betreft op termijn ook auteurs-toegang tot de blog krijgen zodat ze zelfstandig en zonder mijn tussenkomst berichten op de weblog kunnen plaatsen.

Interview Streekjournaal

'n paar weken geleden sprak ik met journalist Maarten Vreugdenhil van het Streekjournaal.
Bijgaand het interview zoals dat in het Streekjournaal van 28 november stond.

Klik op de afbeelding en daarna op openen om te vergroten. Hopelijk is het een beetje leesbaar.