Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

woensdag 17 december 2008

Brochure Stichting Duurzame A12

In 2010 wordt gestart met de verbreding van de A12 tussen Velperbroek en Waterberg. Deze maand (december 2008) wordt het betreffende Ontwerp Tracébesluit door de ministers Cramer (VROM) en Eurlings (V&W) geaccordeerd. In een brochure heeft de Stichting Duurzame A12 haar zienswijze op deze verbreding vastgelegd.

De brochure staat onder dit bericht afgebeeld. U kunt de brochure downloaden vanaf de website van de Stichting Duurzame A12.

Onderstaand de begeleidende mail bij de brochure.
------------
De Stichting Duurzame A12 zet zich al een aantal jaren in voor een duurzame en toekomstvaste oplossing ten behoeve van de voorgenomen verbreding van de A12 tussen de knooppunten Waterberg en Velperbroek.

Ons bestuur ziet de economische noodzaak van deze verbreding in en ziet de vele files, ook hier op de A12, het liefst zo snel mogelijk minder worden. Echter, wij zijn van mening dat juist nu gekozen moet worden voor een duurzame oplossing, waarmee vijf winstpunten worden geboekt: verkeersgeluid verstomt, roet en fijnstof worden afgevangen, er komt extra bouwgrond beschikbaar langs de A12, en het leefmilieu van onze huizen wordt gewaarborgd.

Via bijgevoegde brochure geeft ons bestuur aan wat zij onder een duurzame en toekomstvaste oplossing op dit wegvak verstaat. Ons bestuur heeft daarvoor een eigen plan ontwikkeld dat zij op korte termijn zal inbrengen als zienswijze, naar de overheid en bestuurders.

Wij verwijzen u graag naar de bijlage als ook naar de vele wetenschappelijke documenten die u op onze website kunt vinden: http://www.stichtingduurzamea12.nl/

Dank zij de ondersteuning van vele bedrijven en vrijwilligers zijn wij er in geslaagd een goed beeld te geven hoe een dergelijk plan, dat grote en dichtbevolkte woonwijken doorsnijdt, gerealiseerd kan worden.
De visuele impressie die de brochure u geeft is geen utopie: Wij hebben de in onze opdracht ontwikkelde constructieve berekeningen en tekeningen als basis genomen, om zo te komen tot een uitvoerbaar plan.

Indien er vragen of opmerkingen zijn kunt u deze via onze redactie kenbaar maken. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een passend antwoord geven. Wij vragen u de komende weken de aankondigingen op dit onderwerp in de media te volgen. Uw medewerking in de vorm van uw eigen individuele zienswijze op het te publiceren Ontwerp Tracébesluit A12 (OTB-A12) stellen wij zeer op prijs.
Ook uw financiële ondersteuning wordt zeer gewaardeerd: Postbank 4913423 ten name van Stichting Duurzame A12, Bergweg 19, 6881 LL Velp.

Met vriendelijke groet namens het bestuur van de Stichting Duurzame A12

Klik op een van de afbeeldingen om te vergroten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten