Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

woensdag 18 november 2009

H1N1

Het vaccin tegen de Mexicaanse griep is onvoldoende getest. Het bevat gevaarlijke giffen als kwik en aluminium, het veroorzaakt het Guillain-Barre syndroom, nanodeeltjes die zenuwcellen aantasten en neurologische aandoeningen veroorzaken. Het vaccin laat bovendien homoseksuele gevoelens ontwaken, ook bij mensen bij wie dit in geen enkele vorm aanwezig was. Trouwens, vaccinatie werkt sowieso niet tegen de Mexicaanse griep. Allemaal wetenschappelijk onderzocht en bewezen.

Nu het zwaardere spul. De Mexicaanse varkensgriep markeert het begin van het farmaceutische tijdperk. De medicijnfabrikanten ontwikkelen gemene virussen, laten die los op de mensheid en verdienen vervolgens miljarden aan de bestrijding van al die enge ziektes.

Bent u er nog? Komt u anders even onder de trap vandaan. Het echte werk komt nu pas. De vaccinaties tegen baarmoederhalskanker en de Mexicaanse griep zijn slechts vingeroefeningen.

Een nieuw era dient zich aan. De Illuminati, de Verlichten, zullen de macht grijpen. Dat rijk wordt op feodale leest geschoeid. Om dat te bereiken wordt binnen 10 weken een supervirus op de mensheid losgelaten waarbij het grootste deel van de mensheid het loodje legt. De wereldbevolking zal worden gedecimeerd tot 500 miljoen mensen. Deze mazzelaars mogen de nieuwe heersers dienen.

Geen ontkomen aan. Het is allemaal besloten op de Bilderbergconferentie, geheime besprekingen van wereldleiders die jaarlijks plaatsvinden. Prins Bernhard stond aan de wieg van dat genootschap en onze eigen koningin Beatrix is lid van die club. Zij neemt enthousiast aan deze duivelse samenzwering deel. Sterker nog, zij is een van de stuwende krachten achter dit plan en ze bezet een hoge plaats in de nieuwe wereldorde.

Gelukkig zijn er mensen die dit allemaal door hebben. Er zijn al aanklachten ingediend tegen de Verenigde Naties, de Wereld Gezondheids Organisatie, nationale regeringen en medicijnfabrikanten. Dat zal die brioterroristen leren.

Mocht u denken “Wat zit die Kooijmans toch te ouweh…. Die vent is compleet geschift” dan moet ik u teleurstellen. Ik heb ook niet liggen dromen in mijn hennepkwekerijtje. Het is allemaal van het wereldwijde web geplukt. En er is nog veel meer. Van concentratiekampen die worden ingericht om de nieuwe slaven af te richten en vaccinweigeraars te laten creperen tot honderdduizenden plastic doodskisten die in bestelling zijn om de slachtoffers af te voeren. Van militaire operaties op wereldschaal tot aliens die ons aanvallen. Maar goed dat andere aliens ons juist weer komen redden.

Jaja, er zwerven wat weirdo’s rond. De krochten van internet zitten vol groene mannetjes en vrouwtjes die ons willen behoeden voor de Apocalyps. Voor deze gelegenheid hebben ze Mexicaanse sombrero’s opgezet. Jammer genoeg leidt al die onzin tot twijfels bij grote groepen mensen. Zij nemen het zekere voor het onzekere en laten zich niet inenten. De overheid stelt hier tot nu toe te weinig tegenover. Die moet de campagne voor vaccinatie en de communicatie daarover veel steviger aanzetten. Met goede voorlichting op grote schaal. Dan help ik wel een handje door de draak te steken met al die mafkezen.

Beste lezer, u en ik laten ons hierdoor niet gek maken. Afgelopen weken hebben al duizenden mensen de eerste prik gehaald. Over ’n paar weken volgt de tweede. Na de winter spreken we elkaar nader. Dan zullen we zien welke schade de pandemie echt heeft aangericht.

Ik wens u sterkte. Voor ik ’t vergeet. Ik val buiten de risicogroep en krijg dus geen prik.

Ik groet u, met ’n knipoog.
Theodorus,
Illuminatus Vellepi