Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zaterdag 6 februari 2010

Verkiezingspoll gemeenteraadsverkiezingen.

Op 3 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De campagne loopt op volle toeren en de partijen buitelen over elkaar heen om hun boodschap onder uw aandacht te brengen. De kranten staan vol, de posters worden geplakt, websites worden opgepoetst en op straat wordt u aangeklampt door vrijwilligers die u soep, folders en buttons opdringen. Worden de partijen die ook tijdens de raadsperiode al ver voor de verkiezingen actief zijn beloond voor hun inspanningen of maakt het allemaal niet uit?

Hebt u uw keus al gemaakt? Gaat u überhaupt stemmen? Altijd interessant. Vanaf vandaag kunt u op Politiek Rheden aangeven wat u van plan bent. Kunnen we op 3 maart mooi vergelijken of de uitslag van de verkiezingen overeenkomt met het stemgedrag van de bezoekers op Politiek Rheden of dat de mensen die de weblog bezoeken een geheel eigen publiek vormen. Mensen die meer dan gemiddeld geïnteresseerd zijn in de politiek gang van zaken. Ik ben benieuwd.
Vanaf vandaag kun u (links op de blog) aangeven of en hoe u gaat stemmen.

Ik ben benieuwd of er naast de lezers uit Rheden ook belangstelling is vanuit Rozendaal en Doesburg. Daarom staan er naast een enquête voor Rheden ook voor Rozendaal en Doesburg polls op de blog.

Trouwens, als u er behoefte aan heeft om kenbaar te maken waarom we wel op die ene partij of juist niet op die andere partij moeten stemmen dan vind ik dat prima. Stuur uw mening dan naar theo.kooijmans@telfort.nl
Ik plaats uw boodschap dan op de weblog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten