Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

maandag 2 mei 2011

Veel steun voor Zwembad Rheden tijdens ‘Dag van het Zwembad’

Veel steun voor Zwembad Rheden tijdens ‘Dag van het Zwembad’


“Dit zwembad heeft een enorm rijke geschiedenis en is heel belangrijk voor onze samenleving. Het vervult al bijna 50 jaar een belangrijke sociale functie”.


Oud-beheerder Bert Maas, was erbij in 1963 toen Zwembad Rheden werd geopend. Op zondag 1 mei, tijdens de ‘Dag van het Zwembad’ opende Maas het zwembadseizoen 2011.


Als het aan het College van Burgemeester en Wethouders in Rheden ligt voor de laatste keer. Maas en de vele honderden bezoekers, inclusief diverse vertegenwoordigers van de Rhedense politiek, waren het over een ding eens: “Zwembad Rheden moet behouden blijven”.

Bezoekers van de ‘Dag van het Zwembad’ genoten afgelopen zondag van een gevarieerd programma. Nadat de deuren om 10 uur open gingen, werd door PFC Rheden een demonstratie synchroonzwemmen georganiseerd.

Na de opening door oud-beheerder Maas vond in het familiebad een bijzondere Flashmob plaats op het toepasselijke nummer ‘I had the time of my life’.

Onder leiding van international Jeroen Cavalje van Polar Bears Ede vond daarna een waterpolo-clinic plaats.

Dweilorkest 94 ½ uit Rheden zorgde voor een spontane muzikale ondersteunende bijdrage, terwijl de aanwezige jeugd genoot van diverse waterspelen verzorgd door Peter Oversteegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten