Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

woensdag 21 september 2011

Het Comité: "Trek gemeentelijke bijdrage Traverse Dieren in"

Verklaring van Het Comité.

Aan het College van B.& W. van de gemeente Rheden

Effectief afrekenen met het gesol van het provinciaal bestuur met de inwoners van Dieren in plan ‘Traverse Dieren’. Daar gaat het om.

Het wordt tijd dat u voor hen die aan uw zorg zijn toevertrouwd uw verantwoordelijkheid neemt. Met halve maatregelen komt u er niet en met ach en wee roepen al helemaal niet.

Wij adviseren u de gemeentelijke bijdrage aan plan Traverse Dieren in te trekken en daar niet op terug te komen zolang men daar niet besluit tot variant 3b-lang.

Het gaat daarbij niet om een weg door het Kraaienbosje.

Doorgaand verkeer van en naar Apeldoorn kan ook om andere redenen dan het vóórkomen van roeken aldaar beter geleid worden door de Burgemeester Willemsestraat, op voorwaarde dat alle betrokkenen daar volledig worden gecompenseerd voor hun schade.

De opvatting van Het Comité over verlegging van de N348 tot bij het spoor en de afsluiting van de Doesburgsedijk zijn u bekend. Ze dienen de gewenste goede verkeersoplossing voor Dieren niet in de weg te staan. Bekostiging van herstel van het particuliere park ‘Hof te Dieren‘ mag bovendien niet plaats hebben via het budget van plan ‘Traverse Dieren’.

Met gepaste hoogachting,

namens Het Comité.
J.A. Zijlstra, secretaris.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten