Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

dinsdag 15 februari 2011

Faunatunnel (3)

Door: Joop Zijlstra

Waarde mevrouw Tiemens.

Dank voor uw brief en bijbehorende bijlage: uw brief aan de provincie.
Als teken van contact van de kant van de gemeente is de brief welkom. Inhoudelijk geven brief en bijlage, tegen uw verwachting in, helaas geen enkel antwoord op mijn vragen.

Ik ga voorbij aan de passage in de brief aan de provincie over het fazantenbos en, in het verlengde daarvan, over de vijvers van Hof te Dieren. Alleen dit: jammer dat er geen woord in staat over het gevolg van het verhogen van de waterstand in ons gebied: het mogelijk onderlopen van kelders van woningen in zuidwest Ellecom. Dit planonderdeel is dus twijfelachtig gezien de tegenstand van inwoners van Ellecom.

Faunatunnel (2)

Antwoord van wethouder Tiemens op "Faunatunnel"
(Mail dd 10 februari 2010 + bijgevoegde brief dd 26 oktober 2010)

Geachte heer Zijlstra,

Bijgaande brief geeft denk ik antwoord op uw vragen. We zijn sinds de zogenaamde verplichtingenpauze voortdurend druk doende om al wat gepland is ook conform verwachting gefinancierd te krijgen. Vorige week kon ik de heer Sevenster nog niet mededelen of het goed zou komen met de financiering van de inrichting van de ecopassage. Deze week heb ik inmiddels toezeggingen van de provincie gekregen, maar we zijn er natuurlijk pas gerust op als de brieven met handtekeningen binnen zijn.