Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zondag 1 mei 2011

Lintjesregen

Door: Joop Zijlstra


Die Lintjesregen zet me aan het denken. Wij hier hebben een eerste klas herinnering aan mevrouw Maria Hulsman in De Steeg. Is zij nu met het lidmaatschap van de orde van Oranje Nassau de mindere geworden van meneer Henri de Knijff in Rheden? Die werd toch ridder in de orde van Oranje Nassau.


Mevrouw Çorriet van König - van Overbeek in Velp is nu ridder in de Orde van Oranje Nassau. Is zij hoger geworden dan de heer Joop Haarlemmer?
Bridget mevrouw soms beter dan meneer?

Dodenherdenking - as woensdag 4 mei

Zoals gebruikelijk herdenken we op 4 mei om acht uur ’s avonds in het Villapark hen die voor onze vrede en vrijheid het offer van hun leven brachten.


Voorafgaand aan de plechtigheid in het Villapark is er net als andere jaren een bijeenkomst in de Parkstraatkerk, die om 19.15 uur begint. Daar is iedereen welkom; het is beslist geen besloten bijeenkomst.
Het programma staat dit jaar in het teken van de jeugd en ziet er als volgt uit

Na een welkomstwoord leest Darryl Hartemink, leerling van de Roncallischool, zijn gedicht "Vrijheid" voor. Daarmee won hij de jaarlijkse dichtwedstrijd van Amnesty voor leerlingen van de hoogste groepen van onze basisscholen. Daarna zingt Roos Vervelde "You raise me up". Haar moeder begeleidt haar op de piano.