Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

donderdag 4 augustus 2011

Sigaartje? (2)

Van de week kreeg ik de volgende reactie op Sigaartje.

Geplaatst door Anoniem op Politiek Rheden op 1 augustus 2011 19:00

Fantastisch weergegeven. Je grote afkeer van het (willekeurig welk) gemeentebestuur is zo groot, maar je afschuw over de bestuurder van Innoforte is nog groter. Ik heb me lang afgevraagd welke gehate kant je zou moeten kiezen. Het bleef zolang stil. En nu, met satire heb je het opgelost. Beide partijen een veeg uit de pan, klasse.

 Maar..... waar ligt nou je echte hart?

 Als ik over het Velperbroekcircuit rij en ik zie die kleine Casa ingeklemd liggen tussen die Joekels van flats van de Ulenpas, moet ik steeds lachen om allllll die bewoners die er zo'n last van hebben. Meer dan de helft kijkt er overheen, en dan nog al die flats die aan de andere kant gesitueerd zijn.

Wat vindt jij Theo? Man van het volk..... Moeten die bejaarden in de herrie zitten ten koste van het geluk van al die bewoners van de Ulenpas..... Of zou het heel sociaal zijn als het handjevol bewoners van de Ulenpas wat daadwerkelijk echt last heeft een keer met de hand over het hart strijkt..... En n niet weer komen met je een woord een woord. en een man een man.... Als iedereen die in de afgelopen 6 jaar over welk onderwerp dan ook van mening is verandert, zo publiekelijk op zijn lazer moet krijgen als jij steeds doet bij de bestuurder van Innoforte, dan kun je nog wel een paar leuke sites in het leven roepen.

Kom op Theo beken eens kleur. Laaten we als het aan jou ligt de ruim 100 bejaarden van het Lorentzhuis in het stof happen de komende jaren?
(einde reactie)