Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

vrijdag 17 februari 2012

M-FM Streekradio en TV Rijn IJssel starten met Politiek Rheden Live

Onderstaand persbericht van M-FM betreft mijn persoon.
----
Elke eerste donderdag van de maand staan M-FM en TV Rijn IJssel voortaan in het teken van lokale maatschappelijke en politieke actualiteiten in het radioprogramma Politiek Rheden Live. Onder leiding van de bekende columnist Theo Kooijmans zullen politieke en maatschappelijke onderwerpen vanuit verschillende zienswijzen worden belicht. Voor elke aflevering worden gasten uitgenodigd uit bijvoorbeeld de lokale politiek of uit lokale belangengroepen.

Tijdens deze eerste aflevering op donderdag 1 maart as. komt het beeld van Simon Carmiggelt aan de orde. De restauratie kost 100.000 euro, moeten we dat in deze tijd van economische tegenwind restaureren of niet? Deze vraag leggen we voor aan het forum van deze avond dat bestaat uit verschillende lokale politici.

Verder komen voor en tegenstanders van de school op De Del (Rozendaal) aan het woord. Ook praten we met een bijzondere gast over zijn levenswandel.

Het programma is voor het publiek toegankelijk en wordt live vanuit cafe de Oranjeboom in Velp uitgezonden op M-FM Streekradio. Publiek dat aanwezig is heeft de gelegenheid om vragen te stellen.

Publiek dat de uitzendingen thuis volgt is in de gelegenheid om vragen te stellen via Twitter of per email via politiekrheden@m-fm.nl

Hashtag voor Twitter is #polrhe

Tijdens de eerste uitzending zal een zangeres uit Rheden, Roos van Tuyl, invulling geven aan een muzikaal intermezzo. Elke uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. U bent van harte welkom in Cafe de Oranjeboom, Oranjestraat in Velp. De uitzending is vanaf 20.00 uur te volgen op M-FM Streekradio, ether FM 107.2 en 106.9, kabel 93.1 en internet www.m-fm.nl. Ook TV Rijn IJssel zal televisie-opnamen maken voor latere uitzending.

Zie ook het bericht in De Gelderlander

Renate

Tiny en Simon. Het leek zo’n hecht koppel. Zo door en door getrouwd. Maar als je de beelden op het bankje op Steeg wat nader bekeek dan zag je dat het geen tortelduifjes waren. Pak er maar eens een foto bij. Er is iets mis. Net teveel ruimte tussen de twee. Bewaakt door de paraplu die tussen hen in tegen het bankje rust. Een wachter die aangeeft: “Verboden toegang, eigen terrein”. De echtelieden wisselen geen woord. Ze hebben hun jas aan. Het is koud. Net zo koud als hun verkilde relatie.