Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zondag 21 maart 2010

21 maart 2010

Er leek geen einde aan deze winter te komen. Het heeft lang geduurd, maar gelukkig, de zon wint aan kracht, de temperatuur gaat naar meer aangename waarden, de natuur barst uit haar wintercorset, de krokussen bloeien en de vogeltjes fluiten. Heerlijk!




De winter is nog niet helemaal uit ’t zicht verdwenen. Ik spotte vanmorgen nog ’n paar vogelspotters op de Ommershofselaan in Velp die de pestvogel in het vizier hadden. En dat is een wintergast uit het noorden van Scandinavië. Laat ie maar snel kiezen voor een reis naar Lapland. Dan kunnen we echt aan de lente beginnen.



En weet je. Ik kreeg van de week ook het gevoel dat het zakelijk wat beter gaat worden. Misschien ligt het aan het lenteweer en krijg ik de kriebels maar volgens mij zijn al die bedrijven het zat om te wachten tot de kredietcrisis helemaal over is. Die willen uit hun winterslaap. Iedereen wil weer aan de slag. Hup, investeren en aan het werk. Als er een schaap over de dam is dan volgen er meer. En als één bedrijf begint dan volgen zijn collega’s in dezelfde branche vanzelf. Dat zou pas een mooie lente geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten