Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

woensdag 16 januari 2013

PFC Rheden pleit voor functioneel zwembad in Velp


Gisteren werden tijdens de informatieavond in de Rhedense raad de laatste ontwikkelingen rond het nieuwe zwembad in Velp besproken. Het gaat om de keuze tussen een gezamenlijk zwembad met Arnhem op de locatie “gat van Gerritsen”aan de Arnhemsestraatweg (naast viaduct A12 aan de Velpse zijde) of een eigen zwembad van de gemeente Rheden op de locatie van de voormalige bestuursacademie aan de Reigerstraat in Velp  dat in samenwerking met sport- en gezondheidscentrum Jagyba, ROCA12 wordt geĆ«xploiteerd. In oktober 2012 ontstond in de raad een patstelling. Daarop werd een door de gemeente een aanvullende studie (inclusief bijlagen) uitgevoerd. Deze werd gisteren in de raad besproken.  

Ronald ter Hoeven van PFC  Rheden sprak in bij deze informatieavond. 

-------

Mijn naam is Ronald ter Hoeven, voorzitter van zwemvereniging PFC Rheden

PFC Rheden wil niet meer in onzekerheid zitten over een nieuwe zwemaccommodatie. Wat wij daarom van de raad vragen is besluitvorming, onze 450 leden hebben daar recht op.
Reeds in 1999 werd duidelijk dat er qua zwemaccommodaties iets moest gebeuren in de gemeente. Het zwembad in Dieren was op en zwembad De Dumpel voldeed niet mee aan de wensen en eisen van de bezoeker. Door het toenmalige gemeentebestuur werd aan ons beloofd dat er snel gezocht zou gaan worden naar een passende oplossing. Deze belofte is in de afgelopen 14 jaar vele malen herhaald.

Aanvullende rapportage zwembadstudie

De aanvullende rapportage zwembadenstudie (inclusief bijlagen). Deze werd dinsdag 15 januari besproken op de informatieavond van de gemeenteraad.

(deze posting is na toevoeging van de bijlagen verplaatst van 10 januari naar 16 januari 2013) 

Klik op een van de afbeeldingen om te vergroten

Lidl - Velp vanaf vandaag open

De nieuwbouw van supermarkt Lidl in Velp op de hoek Nordlaan / Noorder Parallelweg. Ziet er netjes uit. De winkel wordt vandaag geopend

Klik op de afbeelding om te vergroten