Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zondag 14 september 2008

Agnes Kant en Innoforte (Help)

Volgens de website van Innoforte zal Agnes Kant, voorzitter van de Tweede-Kamerfractie van de SP, op 10 oktober de officiƫle opening van het vernieuwde Jagthuis verrichten.

Ik werd daar vandaag op gewezen via een, overigens anonieme, reactie, op het Dossier Innoforte. Daarin werd in een adem verteld dat het nog steeds (of opnieuw) rommelt op de afdeling blauw, de interne aanduiding van Innoforte voor het Lorentzhuis.

Ik feliciteer Innoforte van harte met het vernieuwde Jagthuis. Dat is natuurlijk heel mooi voor Innforte en ik geloof best dat ’t prachtig is geworden maar ik vraag me af of Agnes Kant ook weet heeft van weblog innoforte.punt.nl.

De weblog fungeert als een soort katalysator voor de onvrede die van tijd tot tijd de kop opsteekt en een discussieforum voor ex-medewerkers en huidige medewerkers van Innoforte, zowel mensen die ontevreden zijn als medewerkers die loyaal zijn aan het management. Nu zijn er blijkbaar opnieuw problemen. In hoeverre hier sprake is van persoonlijke animositeit of van structurele organisatieproblemen kan ik niet beoordelen.

Volgens reacties op de weblog is het aan medewerkers verboden om innoforte.punt.nl te bezoeken. Ik weet niet of dat klopt maar ik vraag me af of Agnes Kant daar dan ook voorstander van is?

Ik kan me voorstellen dat het aan medewerkers verboden wordt om op het bedrijf en onder werktijd gebruik te maken van internet. Puur om de voortgang van de werkzaamheden niet te hinderen. Maar je kunt toch geen verbod uitvaardigen om de weblog in je vrije tijd te bezoeken. We leven niet in China!

Ik mag aannemen dat de lokale SP en de mensen achter innoforte.punt.nl mevrouw Agnes Kant gewezen hebben op de problemen. Toch?

Ben benieuwd wat mevrouw Kant daarover gaat zeggen.