Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

maandag 29 december 2008

OTB A12 morgen pas.

Ik ben blijkbaar in de bonen door al die feestdagen. Ik dacht dat het Ontwerp Tracébesluit A12 Waterberg-Velperboek vandaag zou worden gepubliceerd. Een blik op de kalender leert echter dat het vandaag niet 30 december, de publicatiedatum, is maar pas de 29e. Nog 'n dagje geduld dus.

Ik had van de week kritiek op de publicatiedatum in de vakantie- en feestdagenperiode waardoor de inspraakprocedure in de knel komt. Zo zijn gemeentehuizen van Rheden en Rozendaal deze week gesloten zodat op die locaties het OTB deze week niet kan worden ingezien.

Op inspraakpunt.nl lees ik nu dat de inspraakperiode voor de startnotities Ring Utrecht en knooppunt Hoevelaken met twee weken is verlengd. Dat is ingegeven door de de feestdagen en de complexiteit van deze startnotities.

Dat lijken me uitstekende argumenten die ook van toepassing zijn op het Ontwerp Tracébesluit A12 Waterberg-Velperbroek. Rijkswaterstaat heeft bovendien zelf ruimschoots de tijd genomen om het OTB voor te bereiden. Geef de 36.000 mensen die in de "biosfeer" van dit A12-traject wonen dan ook even de tijd.

Rondje Velpsche Veste (2)

Een foto-impressie van de Velpsche Veste, de wijk in aanbouw in Velp-Centrum.
De werkzaamheden vorderen gestaag.
De eerste woningen zijn opgeleverd.
In 2009 volgt de rest.

Klik op onderstaande afbeelding om naar Picasa te gaan. Als u daar op "Diavoorstelling" klikt ziet u 'n foto-impressie van de Velpsche Veste in aanbouw.

U kunt de presentatie volledig zelf besturen. U beweegt de muis dan naar de onderzijde van het scherm waar u zelf kunt bepalen hoe u door de voorstelling loopt. Snelheid, stilzetten, terug of vooruit. U eindigt de voorstelling door op X te klikken.


Velpsche Veste - 28 december 2008