Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

woensdag 13 augustus 2008

Nimmer Dor - Late reacties op uitspraak Raad van State

Op 1 augustus berichtte ik in het artikel “Groen licht voor Nimmer Dor” over de uitspraak van de Raad van State inzake de bezwaren van de Stichting A7 en de groep “Omwonenden Nimmer Dor”. In de daaropvolgende dagen raakte ik daarover in discussie met Bob Bouhuijs (zie de reacties bij “Groen licht voor Nimmer Dor”). Kennelijk was Bob de enige die het fort verdedigde.

De Gelderlander wijdde er gisteren pas een artikel (staat volgens mij niet op de website) aan . Net als de gemeente Rheden. Die meldde de uitspraak ook pas gisteren op haar website. Merkwaardig hoor, de uitspraak was op 30 juli. Waarom duurde het bijna twee weken voordat de pers en de gemeente er melding van maakten?

Vooral de Gelderlander heeft een steekje laten vallen. Je zou toch verwachten dat een dagblad er alle belang bij heeft om de actualiteit op de voet te volgen. Of is het niet belangrijk genoeg? Zijn er zo weinig abonnees in Laag–Soeren?

Op de website Nimmer Dor NEE, een site van actievoerders tegen de Nimmer Dor-plannen, staat zelfs helemaal (nog?) geen bericht. Geen blijk van echte gedrevenheid. Zijn ze zo teleurgesteld in de uitspraak dat ze er geen woord aan willen besteden? Hebben ze de pijp aan maarten gegeven?

Inmiddels staan er al aardig wat artikelen op deze weblog. Van Riviersteen verwacht ik ook nog het een en ander. Ik heb er vast een dossier voor aangelegd.

Volhouden Bob!