Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zaterdag 5 februari 2011

Angel Radio en M-FM

Mail: vanmorgen ontvangen

Goedemorgen Theo,

Even een feitje. Als je nu op zaterdag M-FM op zet hoor je van 10.00 tot 18.00 uur een programma van Angel radio. Dit is een Velpse internetradio die door wordt gestreamd over de freqenties van M-FM. Dit programma wordt gemaakt in een studio vanuit huis in Velp en is alleen geschikt voor internet. Deze 5 jongens worden op de kabel opgevoerd als nieuwe medewerkers.

RONA: Goederentreinen belangrijk aandachtspunt in coalitieakkoorden Gelderland en Overijssel

RONA roept alle betrokken bewoners in Oost-Nederland op om op 2 maart gebruik te maken van hun stemrecht. In de programma’s van een aantal partijen in beide provincies zijn de standpunten omtrent goederentreinen door deze regio opgenomen.

Arnoud Scheltema, waarnemend voorzitter RONA: “We willen samen met de bewoners de statenleden van de provincies Gelderland en Overijssel vragen de grote zorgen en problemen van de inwoners ter harte te nemen."

De samenwerkende belangenorganisaties in het Regionaal Overleg Noordelijke Aftakking (RONA) willen de leefbaarheid en veiligheid voor mensen in Oost-Nederland die nabij de IJssellijn, Twentelijn en Twentekanaallijn wonen verbeteren cq waarborgen. Plannen van de overheid (PHS) houden in dat er maximaal 62-80 goederentreinen over de IJssellijn, Twentelijn en mogelijk de Twentekanaallijn gaan rijden. In deze plannen is niet onderzocht of er andere mogelijkheden zijn om het goederenvervoer te verplaatsen. Goede wetgeving en handhaving ontbreken.