Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zondag 7 september 2008

Businesscase 2005

De Businesscase 2005!

Afgelopen dinsdag (2 september) heeft de gemeenteraad de opheffing van de geheimhouding op de Businesscase 2005 opgeheven.

Ik had 'm wel eerder willen publiceren maar ik was afgelopen week niet in de gelegenheid om de documenten te digitaliseren. Is uiteindelijk toch nog gelukt.

Het is dat ik de raadsvergadering afgelopen dinsdag (via de radio) heb gevolgd anders had ik nog steeds niet geweten of de geheimhouding was opgeheven. Ik ben formeel nog steeds niet op de hoogte gesteld. En het gaat niet alleen om mij maar om nog veel meer mensen die eveneens aan die geheimhouding waren gebonden. Maar daar heeft het gemeentebestuur even niet aan gedacht. Met andere woorden: “Zoek het maar uit dames en heren die aan die geheimhouding waren gebonden.”

Ik heb voor de zekerheid nog even bij het gemeentehuis geïnformeerd of de opheffing van de geheimhouding daadwerkelijk een feit is. Je weet tenslotte maar nooit.

En intussen wachten we natuurlijk ook nog op de Businesscase 2007.

Onderstaand de volledige Businesscase 2005 van Hart van Dieren inclusief het raadsvoorstel van 31 mei 2005 dat bij die Businesscase hoort. Is ook interessant om door te nemen.

Klik op een van de afbeeldingen om te vergroten.











Onderstaand het bijbehorende raadsvoorstel waarin onder andere staat: "gesteld kan worden dat er sprake is van een solide businesscase". De "risicoparagraaf" is ook wel aardig.