Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zaterdag 1 september 2007

Rapportage Hart van Dieren - 1e kwartaal 2007 (2)

Volgens de kwaartaalrapportage is Hart van Dieren is nu al flink VERTRAAGD.

De kwartaalrapportage meldt:
“De aanleg van de autotunnel, de verdiepte ligging van het spoor en het aanpasssen van het dorpscentrum vindt plaats in verschillende fasen gedurende de periode 2009 tot en met 2015”

De vertraging wordt geweten aan de vele bezwaren tegen het eerste Verkeerscirculatieplan en het wijzigen van de politieke constellatie in Rheden.

Ja, ja die eigenwijze burgers toch! Laten we die eerst eens de schuld geven!!

En “.Met een vlotte doorstroming van het wegverkeer en een goede bereikbaarheid van plaatselijke ondernemingen geeft het project Hart van Dieren een economische impuls aan het dorp Dieren en de omliggende regio.”

Het is me wat. Dat zou volgens mij dan toch ná 2105 moeten zijn. Tijdens de bouw zullen veel ondernemers daar heel anders over denken.

En het laatste Verkeerscirculatieplan laat vooral zien dat er van doorstroming en bereikbaarheid van Dieren benoorden de spoorlijn nauwelijks sprake zal zijn.

De rapportage bevat ook een grafische weergave van de planning op hoofdlijnen.
In de tekst wordt gesproken over de periode 2009 tot en met 2015. In onderstaande planning gaat de eerste schop de grond in in het laatste kwartaal van 2008 en wordt de boel opgeleverd in het 3e kwartaal van 2013.

Klik om te vergroten.

Deze kwartaalrapportage is dus niet consistent. Niet consistent in de financiële rapportage en niet consistent in de planning.
Het lijkt erop dat even een kwartaalrapportage moest worden gemaakt om aan de wens van de gemeente(raad) tegemoet te komen.

Het is een janboel. En minachting van de gemeent(raad).
Ik zou het niet pikken!

Maar ja, B&W en gemeenteraad wilden en willen het zelf zo.

Broddelwerk!!