Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zondag 31 januari 2010

Rhedense raad schrijft NIET aan de provincie

Het is me toch wat. De brief van de Rhedense raad aan de provincie over de Traverse die ik gisteren publiceerde lokt reacties uit. Hij is namelijk NIET naar de provincie verzonden. In een reactie op de blog schrijft CDA-raadslid Bert de Boer (ik neem althans aan dat het inderdaad Bert betreft) dat de brief NIET naar de provincie is verstuurd. Sjonge, jonge nog an toe. Daarom nog maar eens: de brief is NIET NAAR DE PROVINCIE VERSTUURD.

Op mijn opmerking dat de provincie nu kennis kan nemen van deze NIET VERZONDEN BRIEF vroeg Wim Pieper hoe de provincie kan reageren als ze de brief niet gehad hebben. Wat ’n superslimme opmerking zeg! Ech waor! Terwijl hij zelf via deze blog reageert.

Blijkbaar was het niet in hem opgekomen dat deze blog ook wel eens door Statenleden bezocht zou kunnen worden, zo kennis kunnen nemen van de NIET verzonden brief en dat zij misschien ook wel willen reageren via Politiek Rheden. Of straks nog even bij gedeputeerde Marijke van Haaren of de provinciale griffie navragen of er een brief van de Rhedense raad is ontvangen want ze hadden zoiets op Politiek Rheden gelezen. Gelukkig maar, dat had ie toch wel begrepen.

Intussen wil Wim ook graag weten waar ik de brief vandaan heb. Hij is immers voor maximale openheid. In zijn reactie schrijft hij: “Je weet ik ben ook voor (maximale) openheid daarom zet ik mijn naam er rustig onder.”

Mooi hè!

Ik moest ineens aan Rita Verdonk denken. “Niet links, niet rechts, maar recht door zee!”

Recht zo die gaat Wim! En vergeet de zuidwester niet!

Klik hier om de NIET VERZONDEN BRIEF (ik kan het niet genoeg benadrukken, hij is NIET VERZONDEN) nog eens na te lezen. En reageer ook eens. Het is makkelijker dan u denkt. Kies bij het invullen van de reactie voor Naam of Anoniem. Da’s het eenvoudigst. Statenleden of gedeputeerden mogen natuurlijk ook reageren. Graag zelfs! Maar bedenk wel. De brief is NIET AAN U VERZONDEN!

En als de raad eventueel toch nog een brief naar de provincie verstuurt dan mag u 'm natuurlijk ook gerust bij mij in de bus gooien. Uw naam hoeft er niet op te staan.

Ech nie!