Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zondag 21 december 2008

Ada in actie

Jan Hendrik Klein Molekamp is door de Rozendaalse raad unaniem voorgedragen als nieuwe burgemeester van Rozendaal. De nummer twee op de lijst maakte men niet bekend. Ben ik natuurlijk wel benieuwd naar maar waarschijnlijk komen we het niet te weten, geheimhoudingsplicht hè. Is ook niet prettig voor de kandidaat die op nummer twee staat.

Clemens Cornielje, nu Commissaris der Koningin in Gelderland kent dat. Hij stond destijds twee op de voordracht voor de burgemeesterspost van Rheden, achter Petra van Wingerden. Clemens is toch nog goed terechtgekomen hoor.

De aanstaande burgemeester Klein Molekamp schijnt een pietje precies te zijn die alles goed op een rijtje heeft en dat ook weet uit te dragen.

Ik moest daarom ook even denken aan Ada Boerma. Zijn ze in Maasdriel nog steeds blij met burgemeester Ada. Toevallig stuurde Cees Sips me vandaag ’n mailtje. In Maasdriel zijn de raadsvergaderingen sinds kort via videobeelden op internet te volgen. Op zijn website heeft hij beelden geplaatst van de eerste vergadering.
Onthutsend.

Begrijpelijk dat Rozendaal heeft gekozen voor iemand die de verpersoonlijking van orde is. Een sterkere tegenstelling met de chaos in Ada’s speeltuin is haast niet denkbaar. Maar ja, op zo’n moment moet ze alles natuurlijk wel zelf verzinnen. En dat is niet haar sterkste kant.

Klik hier om naar de website van Cees Sips te gaan. Om de video af te spelen klikt u daar op het plaatje met Ada