Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

donderdag 18 oktober 2012

Misverstand opgelost - Jagyba treft geen blaam


In reactie op mijn mail/tweets/artikel "Jagyba fantaseert of Regiobode fantaseert!!!" ontving ik reacties van Jagyba en de Regiobode. 

De Regiobode blijkt een fout te hebben gemaakt. Jagyba treft geen enkele blaam. 

De Regiobode schrijft o.a:

"De aanleiding voor dit bericht is een nieuwsbrief van Jagyba, die ook wij ontvangen. Daarin het verhaal met in grote lijnen de strekking zoals deze week gepubliceerd in Regiobode. Bij het artikel staat ook een linkje naar de poll. Wie daar op klikt komt terecht op uw site politiekrheden.blogspot.nl, waaruit blijkt dat de poll uw initiatief is niet dat van Jagyba.

Hartekreet


De heer Zweers (Nieuw Velp-Zuid) is niet tevreden over het functioneren van de gemeente.

Onderstaand zijn hartekreten:
----------------------------------------------
Hallo

Eerst Beekhuizen, dan Dieren, nu de Dumpel. Laten ze nu het gemeentehuis maar sluiten  en een hoop van die zakkenvullers op straat gooien dan is er weer geld genoeg.

Ze hebben alweer genoeg bonus van de onnodige vernieuwde,slechte kwaliteit vuilnisbakken gehad. Plus verkoop opbrengt uit Polen voor de oude. Terwijl ze zeiden dat ze vernietigd zouden worden! Doen het in Polen prima. 2x sterker als de nieuwe

Veelschrijvers

Door: Adriaan Dolk

Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland stelt voor brieven van “veelschrijvers” zelf af te doen, lees ik in de Gelderlander van 13 oktober jl. Veelschrijvers zenden zoveel brieven dat het ambtelijk apparaat van de provincie ernstig wordt belast, beweert GS. Het woord afdoen houdt in dat op brieven van veelschrijvers niet langer inhoudelijk wordt gereageerd. Je krijgt dan, als tot veelschrijver gedegradeerd vragensteller, een briefje terug met de strekking dat je brief in de prullenmand is gedeponeerd.