Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

dinsdag 23 oktober 2012

Afdoening Brieven Veelschrijvers - Zijlstra schrijft naar Provinciale Staten

Door: Joop Zijlstra

Naar aanleiding van het voorstel “Afdoening Brieven Veelschrijvers”  van de Gelderse Gedeputeerde Staten doet Joop Zijlstra een beroep op Provinciale Staten om dit voorstel niet over te nemen. Onderstaand de brief daarover aan de commissies AFW (Algemeen bestuur, Financiën en Welzijn)  en MIE (Mobiliteit, Innovatie en Economie) van Provinciale Staten. De brief wordt begeleid door onderstaande mail:

Zeer geachte leden van de commissies AFW en MIE van Provinciale Staten

Vooropmerking

Mijn ‘veelschrijven’ - what is in a name - , dat onder vuur ligt van uw college van GS, ligt goedbeschouwd in het verlengde van ‘klopt en u zal worden opengedaan’. (Math. 7.7.) Dat woord geldt in uw seculier verband helaas niet. Degene die klopt wordt de mond gesnoerd, verpakt in het procedure voorstel van GS. )*

Morgen, 24 oktober, wordt in uw commissies gesproken over respectievelijk het voorstel van GS ´afdoening van veelschrijvers´ en het verkeersplan ´Traverse Dieren´.

Faunatunnel open terwijl vluchtroute voor dieren ontbreekt

Door: Jogchum Sevenster

Geachte mevrouw Tiemens, wethouder van de gemeente Rheden,

U bent een belangrijk persoon in onze gemeente Rheden, want u bent een Groenlinkse  deeltijd- wethouder. 
U wordt nog belangrijker, want U komt nu ook in het landelijke bestuur van uw partij. 

Gelukkig laat U merken dat de gemeente daar niet onder zal lijden, U blijft zich inzetten voor onze mooie groene gemeente met zijn bossen, heidevelden en uiterwaarden die op onregelmatige tijden geheel of gedeeltelijk onder water komen te staan.

Foto’s komen dan weer in de media van verdronken dieren of reeën die op een klein eilandje langs de snelweg A348 staan, zich waarschijnlijk afvragend: Leef ik morgen ook nog?