Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zondag 28 februari 2010

Op campagne

Velp, zaterdag 27 februari 2010. Je moet er wat voor over hebben. Nat, koud, weinig kiezers te vinden. Maar 'n hoop lol.

'n Impressie.

Klik op een van de foto's om te vergroten.







HVR: Geen dure woningbouw op Riverstone!

Een poll op de website van De Gelderlander moet de komende week duidelijk maken hoe groot het draagvlak voor woningbouw in het gebied RiverStone nu eigenlijk is. De peiling is een idee van Ton Kamp.

Commentaar van de Huurdersvereniging Rheden:

Niks geen lijmpoging!

Als zoveel (natuur)-verenigingen en andere instanties tegen zijn, moeten deze dure woningbouwplannen toch niet doorgaan. Ook HVR is absoluut tegen en zelfs een grote meerderheid van de Rhedense bevolking.

Wij als HVR hebben steeds gezegd dat we in de gemeente Rheden geen enkele behoefte hebben aan super dure woningen tussen de 350.000,- en 750.000,- Euro, voor bewoners die notabene niet uit de eigen gemeente zullen komen. Maar ook woningbouw in de sociale sector heeft geen enkel nut deze op Riverstone te bouwen. Dit omdat alle voorzieningen in de directe omgeving ontbreken. Denk daarbij aan winkels, scholen, huisarts en andere noodzakelijke voorzieningen.

HVR gaat nog steeds voor een invulling als natuurgebied met eventueel voor een deel een recreatieve dan wel toeristische functie. Maar als dat niet mogelijk is, dan maar een steenfabriek, hoewel wij nog moeten zien of deze haalbaar is. Ga naar de site van De Gelderlander en kies, maar niet voor dure woningen!
Klik hier om naar de poll van de Gelderlander te gaan. Rechts op de Gelderlander-pagina ziet u de poll.

Henk Kok, voorzitter Huurdersvereniging Rheden

Naschrift Theo: En natuurlijk kunt u ook de poll op Politiek Rheden (zie links) invullen. Daar kun u een échte keuze maken.