Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

woensdag 24 juni 2009

1000 Postings


We hebben wat te vieren. De beschouwing “De zee rolt voort in eindeloze deining” van Adriaan Dolk was de 1000ste posting op blog Politiek Rheden.

De blog wordt druk gelezen. De laatste maanden worden meer dan 10.000 opvragingen (page views) per maand gepleegd. En dat aantal neemt gestaag toe. Het valt natuurlijk in het niet bij de grote websites maar het is niet slecht voor een "lokale" blog met als voornaamste thema politiek/maatschappelijk ontwikkelingen in de gemeente Rheden.

Aanvankelijk wilde ik de blog gebruiken om af en toe eens een berichtje van mezelf te plaatsen maar toen ’n raadslid het verleden begon te verdraaien kreeg ik de smoor in en besloot om me wat intensiever met de Rhedense politiek te bemoeien.

Politiek Rheden heeft zich inmiddels een vaste plaats in het Rhedense verworven. Niet allleen geïnteresseerde burgers maar ook de politiek en de pers nemen regelmatig een kijkje. Dat valt op te maken uit de reacties die ik (nog teveel buiten de blog om) krijg.

Ik ben enkele uren per dag met m’n blog bezig en soms wordt het ’n beetje te veel. Gelukkig klimmen steeds meer mensen in de “pen” en geven hun mening op deze blog. Daarvoor ben ik ze zeer dankbaar. Met name Adriaan Dolk, Bob Bouhuijs, Henri Mulder, Joop Zijlstra en Marja Braaksma. De dinsdagblog wordt de laatste maanden zelfs wekelijks door Adriaan verzorgd.

En de steun van de beweging Politieke Omslag via een aantal advertenties in de Regiobode wordt door mij natuurlijk ook zeer gewaardeerd.

Dankzij jullie hou ik het vol.

Daarnaast ontvang ik ook met enige regelmaat losse bijdragen. Prima!

Ik heb nog wel ’n paar wensen hoor. Het geven van Reacties op de blog is te omslachtig. Dat wil ik graag vergemakkelijken en moet ik nog eens goed uitfigulieren. En ik hoop nog eens de tijd te vinden om iedere dag meerdere berichten te publiceren. Onderwerpen genoeg. Binnen en buiten Rheden.

Stuur gerust uw mening. Dat kan per email naar politiekrheden@gmail.com of naar theo.kooijmans@telfort.com. Dan zorg ik dat het op de blog komt. Het hoeft niet allemaal perfect te ogen, het mag blij, droevig, grappig serieus, kritisch of juist niet-kritisch te zijn en het hoeft niet persé over de gemeente Rheden te gaan. Er zijn genoeg onderwerpen die ons allen raken.

Op naar de volgende mijlpaal.