Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zaterdag 9 februari 2008

Ada Boerma's plagiaat op het web (6)

Ada’s plagiaat heeft niet alleen in de Bommelerwaard voor opschudding gezorgd maar de ophef is over het hele land uitgewaaierd.

Vandaag maar eens kijken wat het noorden van het land van Ada Boerma’s plagiaat vindt.

Voordat Ada in Rozendaal burgemeester werd was ze raadslid en wethouder in Winschoten. Het Dagblad van het Noorden besteed af en toe aandacht aan Groningse emigré’s, ook aan Ada.

Zo was er ’n berichtje hoe fantastisch Ada haar herbenoeming in Rozendaal vond. Dat was in juli 2007. Toen had ze zeker nog geen plannen om naar een andere gemeente te verkassen.

Bij mij komt Ada niet weg met haar persberichtije. Dat persbericht heeft mij juist geïnspireerd om voluit door te gaan. En ik vind inmiddels dat Ada zo verstandig moet zijn om op te stappen. Haar excuses, als ze al mochten komen, wat ik niet verwacht, komen sowieso te laat. Ze heeft in januari haar laatste kansen verspeeld.

Op 14 februari heeft de Maasdrielse gemeenteraad de eerste mogelijkheid om Ada Boerma officieel op haar gedrag aan te spreken.

Om duidelijk te maken dat de ophef inderdaad landelijk is en ter voorbereiding voor de Drielse raadsleden iedere dag even een kleine herinnering.

Dus vandaag komt het noorden des lands aan het woord.
Klik hier om naar de berichtgeving over Ada’s plagiaat in het Dagblad van het Noorden te gaan.. Met veel reacties van lezers van de krant.
En hier is nog 'n artikel in dezelfde krant.


Of klik op onderstaande afbeeldingen om deze te vergroten.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten