Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

maandag 11 februari 2008

Ada Boerma's plagiaat op het web (8)

Op 14 februari heeft de Maasdrielse gemeenteraad de eerste mogelijkheid om Ada Boerma officieel op haar gedrag aan te spreken.

Om duidelijk te maken dat de ophef inderdaad landelijk is en ter voorbereiding voor de Drielse raadsleden iedere dag even een kleine herinnering.

Vandaag blijven we dichter bij de Bommelerwaard. Het plagiaat van Ada Boerma heeft in die regio het meeste stof doen opwaaien.

Het Brabants Dagblad wijdde een hele serie artikelen aan Ada’’s plagiaat. En deze krant liet mensen aan het woord die Ada’s gedrag afkeurden maar ook mensen die haar plagiaat door de vingers zagen. Van de pastoor is dat nog prima te begrijpen maar dat raadsleden Ada’s letterdieverij goedpraten wil er bij mij niet in. Als de burgemeester toevallig van de VVD of de PvdA was geweest had het CDA waarschijnlijk ’n heel andere mening gehad.

Ada’s inspiratie heeft mij weer geïnspireerd om op volle kracht door te gaan.
We zullen zien hoe het afloopt.

Dus vandaag is het woord aan het Brabants Dagblad. Lees ook de reacties van de lezers. Klik hier om naar de berichtgeving over Ada’s plagiaat in het het Brabants Dagblad te gaan.

Of klik op onderstaande afbeeldingen om deze te vergroten en een indruk van van een van de artikelen te krijgen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten