Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zondag 14 oktober 2007

Handleiding reacties (1) - Naar reactiescherm (1)

Voor mensen die moeite hebben met het plaatsen van reacties heb ik een uitgebreide handleiding gemaakt. Om het neutraal te houden heb ik een bericht van het internet geplukt over de gestolen voetafdruk van een dinosaurus.

Het lijkt veel werk maar er zijn maar ’n paar muisklikken nodig om ’n reactie te plaatsen. Als u het eenmaal ’n keer hebt gebruikt dan gaat het allemaal heel snel. Als iets niet duidelijk genoeg is of u hebt verbetersuggesties dan hoor ik het graag. Het liefst via een reactie natuurlijk maar u kunt ook ’n mailtje sturen of mij even bellen.

U kunt de afbeeldingen vergroten door er met de muis op te klikken. Om het laden van de helppagina's niet te lang te laten duren is de handleiding verspreid over meerdere berichten.

U hebt twee mogelijkheden om vanaf de hoofdpagina van de weblog naar het reactiescherm te gaan. Onderstaand de eerste manier.

Afbeelding 1 - Eerste manier om naar het reactiescherm te gaan. U zoekt het bericht waarop uw wilt reageren en klikt met de muis op de tekst “0 REACTIES!! GEEF UW REACTIE!! bij 1. Dan komt u direct in het reactiescherm.

Afbeelding 2 - het reactiescherm van blogspot.

In volgende berichten nadere uitleg over de gebruiksmogelijkheden van dit scherm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten