Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

donderdag 14 januari 2010

Traverse: Gedeputeerde erkent bestaan twee andere varianten.

De Rhedense politieke goegemeente loopt te hoop tegen de opmerkingen van D66 over de Traverse Dieren. D66 acht de Traverse financieel niet haalbaar en achterhaald door de geoederentreinen van Eurlings.

Het blijkt dat er wel degelijk sprake is van andere plannen dan alleen de varianten 3a/b. Die tunnel-plannen zijn geen fabeltje. Dat kreeg ik vanavond nog eens bevestigd. Vanuit de provinciale politiek. En de gemeente Rheden, i.c. wethouder Kuiper, heeft daar weet van!!

Martijn Leisink (fractievoorzitter D66 in Provinciale Staten) mailde me dat de gedeputeerde (Van Haaren, tko) het bestaan van twee andere varianten (voor de Traverse Dieren,tko) erkent.

Die worden beschikbaar gesteld aan de commissie (MEZ,tko) ondanks dat de gemeente liever niet wil dat ze deze verstrekt (haar woorden).
--

Wat gebeurt daar allemaal? Hoe zit dat tussen de gemeente en de provincie?
En hoe ziet dat plan B eruit?

2 opmerkingen:

  1. Voor de goede orde: wij beschouwen de plannen niet achterhaald vanwege de goederentreinplannen van het Rijk. Daar zijn wij ook geen voorstander van.

    Wel hebben we op enig moment geschreven dat de aandacht nu wel steeds uitgaat naar de provinciale weg, terwijl de echte bottle neck wel eens het spoor zou kunnen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Komt dat niet op hetzelfde neer Martijn? Weliswaar geen voorstander van de goederentreinen maar er toch rekening mee houden.

    BeantwoordenVerwijderen