Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

donderdag 17 mei 2007

Casa Intermezzo en Volksgezondheid

Wethouder van volksgezondheid Jan Jansen gaf dinsdag 15 mei een toelichting op de kwestie van de klimaatbeheersing in Casa Intermezzo.

Hij heeft maar aanleiding van de actie van Insula Dei overlegd met het College van Bestuur van Innoforte (wie zegt u? ). “Het college van bestuur voelde zich overvallen (door de actie van Insula Dei) en betreurde het dat de zorg voor de cliënten niet het primaat had”.

Zullen ze bij Insula Dei prettig vinden om te horen. Met deze uitspraak geeft Innoforte dus aan dat bij Insula Dei de zorg voor de cliënten níet het primaat heeft. De actie van Insula Dei is daarom ongerijmd. Ergo, het gaat Insula Dei niet om de zorg maar om iets anders. Waar gaat het Insula Dei dan wel om? Begrijpt u het?

Ik hou het er voorlopig maar even op dat Insula Dei geen risico wil lopen met hun belangrijkste zorg: de gezondheid van hun cliënten.

Er zijn bij Innoforte geen klachten binnengekomen. Bij Insula Dei wel. Cliënten en personeel van Insula Dei hebben zeker een andere gevoelstemperatuur of een ander begrip van gezondheid.

Volgens de wethouder wist de Inspectie (voor de Volksgezondheid?) ook van niets. Liggen die ook al te slapen?

Zo tussen 5 en 12 juni weten we meer. Bovendien is de zaak onder de rechter en dan spreekt het gemeentebestuur zich er verder niet over uit.

Wethouder Jansen doet het bijna goed. Hij heeft zich laten informeren door Innoforte en hij houdt de vinger aan de volksgezondheidpols.

Maar heeft hij nu ook meer zicht op deze kwestie?

Sorry Jan, ik dacht het niet. Je werk is nog niet af. Leg je oor ook eens te luisteren bij het College van Bestuur van Insula Dei? Dat zijn ook belangrijke mensen hoor!

Zorg… gezondheid …. gezondheid… zorg... primaat????

Ik begin het door te krijgen. Is je gezondheid het belangrijkst? Meld je dan bij Insula Dei.
Heb je liever een met zorg gemaakte Capucino dan ben je bij de Casa aan het goede adres.

Capito!?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten