Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

dinsdag 15 januari 2008

Audit Stuurgroep - Bijlage 2 - Bronnen

BIJLAGE 2: GERAADPLEEGDE BRONNEN

GEÏNTERVIEWDE PERSONEN

Van de gesprekken is ten behoeve van het onderzoek een verslag gemaakt, dat is afgestemd met betrokkene. De verslagen maken onderdeel uit van het projectarchief van Berenschot en zijn vertrouwelijk. Met geïnterviewden is afgesproken dat ze aan niemand buiten het audit-team beschikbaar worden gesteld.

In een tweede ronde interviews is ten behoeve van het verhelderen van feiten nogmaals gesproken met vertegenwoordigers van het Projectbureau (mevrouw Van Wersch, de heer Hombrink), de gemeente (de heren Wilschut en Roolvink) en ProRail (de heren De Vries en Eleveld).

Klik op de afbeelding om te vergroten.


SCHRIFTELIJKE BRONNEN

Deze schriftelijke bronnen zijn op datum gesorteerd. Deze datum geldt de datum waarop ze zijn opgesteld of – indien dit is gebeurd – waarop ze zijn vastgesteld. Opgenomen zijn documenten vanaf 2004. Gedurende het onderzoek hebben wij documenten ingezien niet in het bezit van alle betrokkenen zijn. Met deze bronnen is zorgvuldig omgegaan, om te voorkomen dat eenzijdige interpretaties van partijen hiermee een te zware stem in dit rapport zouden krijgen.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten