Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

vrijdag 16 mei 2008

Stuurgroep blijft arrogant

Martijn Leisink (voorzitter statenfractie D66) berichtte me dat de stuurgroep Hart van Dieren afgelopen woensdag heeft besloten om de businesscase geheim te blijven houden. De redenen daarvoor zijn me niet bekend. Misschien horen we daar later nog over.

Een idee voor een motie van de gemeenteraad om de businesscase 2005 vrij te geven?
De eerder opgegeven redenen (openbaring methodiek ProRail) geldt niet voor die busiensscase. De Rhedense VVD kan hiermee bijvoorbeeld laten zien dat ze echt achter het Dierense GBO staat.

Het publicren van informatie uit de businesscases door de stuurgroep in de verschilenverklaring, het beamen van daarvan door gedeputeerde van Haaren krijgt daardoor een extra wrange smaak. In het auditrapport van de stuurgroep en het Lysias-rapport van de Rhedense gemeenteraad wordt eveneens uitgebreid informatie uit de businesscases gebruikt.

De bestuurders hebben het echec van Hart van Dieren overleefd. Dat geeft ze weer veel moed. Ze hebben kracht geput uit de slappe houding vand gemeenteraad en provinciale staten.

Hun provocerende arrogantie kent geen grenzen.
De stuurgroep geeft hiermee de boodschap dat zij almachtig is en zelf naar believen uit die businesscases kan citeren. Kennelijk staan zij boven de wet, kunnen zij die aan hun laars lappen terwijl anderen, waaronder ik, gebonden zijn aan de geheimhouding.

Deze mensen moeten absoluut van het toneel.
Laten we daaraan blijven werken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten