Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

donderdag 10 juni 2010

M-FM : Gone with the wind?

Wat is M-FM/Wittenborg nu toch aan het uitspoken?

Gisteravond liep de jeugdfotograaf in het gemeentehuis rond, compleet met opzichtige opdruk M-FM Streekradio, breed op de rug. Zou ie wel weten dat z'n foto's niet meer op de website komen?

Vanmorgen kwam ik door de Oranjestraat. Gordijnen voor de ramen maar de deur stond open.

Zijn ze een reis naar de Noorderzon aan het voorbereiden?

De website is op dit moment in ieder geval Gone...with the wind.

Klik op de afbeelding om te vergroten

4 opmerkingen:

  1. Nee hoor, het is op een zijspoor gezet. http://www.m-fm.nl/index.html

    Zou de "m-fm" afdruk op de rug van deze jeugdige fotograaf nou net zo breed zijn als zijn eigen rug? Was er geen interviewer/verslaggever? Iets wat we van de oud medewerkers wel gewend waren. Hoop dat de catering op het gemeentehuis hem gesmaakt heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een belabberde tv uitzending op de kabelkrant van de uitslag van de Landelijke verkiezingen. Het geluid is niet te horen en het licht valt steeds uit. Wat een niveau. Hier wil je toch niet naar kijken!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. M-FM is dood... Een of andere puber vast een vriendje van Willem Ekdom of zo doet nu de uitzendingen. Maar de kwaliteit is ronduit slecht. Ik vindt als burger van de gemeente Rheden dat de subsidie stop gezet moet worden. Per direct !!!

    Ik hoop dat de vrijwilligers een door start maken. Maar dan met nieuwe media, dan bedoel ik internet , iphona app, mobiel internet, twitter, digitale radio etc... FM radio en kabel tv is zo 2000.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helaas, zal het niet anders meer worden, mits deze halsstarrige, eigenwijze bestuursleden opstappen. Geniet van de kunsten van een scholier, die net de basisschool verlaten heeft, en nog steeds zal spelen op straat, en zich verrijkt met een leuk zakcentje. Laat staan wat de pubertijd nog zal gaan doen.
    U heeft het nu in eigen hand, de beslissing ligt bij de gemeente.
    De opgestapte vrijwilligers zijn gepassioneerde radio en tv makers, zij die het in hun bloed hebben, zij die de roots hebben meegemaakt ook uit het piraten leven hun sporen hebben verdient. Ervaren, professionele mensen (geen rotte appels), die op de hoogte zijn van nieuwe media, zoals internet, app's voor smartphones en noem maar op. Deze mensen hebben passie voor het radio en tv maken, en het "lokale" streeknieuws brengen zoals het hoort! Deze echte mediamakers hebben M-FM gemaakt, en een kwalitatieve omroep neergezet, met zeer beperkte middelen. Het huidige bestuur is nu al meer geld kwijt aan inhuren van externe medewerkers, het opzetten van een betaalde stream en het betalen aan scholieren, die alleen maar achter de brandweer rennen. Oh ja, wat kost het maken van een nieuwe website?

    BeantwoordenVerwijderen