Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

maandag 1 maart 2010

Poll Riviersteen van website Gelderlander verdwenen

Vanmiddag wilde ik nog even ’n kijkje nemen bij de Riviersteen-poll op de website van De Gelderlander. Bleek ie verdwenen. Ik kreeg wel een poll over Vitesse-trainer Theo Bos voorgeschoteld. Overigens een interessant onderwerp maar waar was Riviersteen?

Wat is er aan de hand? Is de Gelderlander-redactie zo geschrokken van de felle reacties dat ze de Riviersteen-poll maar weer snel heeft afgevoerd? Of heeft De Gelderlander zich zelf gerealiseerd dat ze met deze actie de fout inging? Dat zou de redactie sieren.

Hoe dan ook. Ik verwacht zeker nog een verklaring van De Gelderlander. 't Zou wel erg slap zijn de krant niks van zich laat horen. Wat bewoog de Gelderlander tot deze actie? Wat zit/zat erachter? Wie was (buiten Ton Kamp) de drijvende kracht? Wat is de reden om de poll weer zo snel af te voeren?

De poll op deze weblog (zie links op de pagina) gaat gewoon door. U kunt nog de hele week uw keuze maken.

3 opmerkingen:

  1. Theo,

    Ik heb tussen de middag nog gekeken naar de tussenstand van de poll. Er hadden ruim 500 personen gereageerd. De stand op dat moment was 35% voor woningbouw en 65% voor fabriek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien was dát wel de reden om de poll af te voeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ga er vanuit dat de Gelderlander hier morgen flink veel aandacht aan besteed. Ze hebben hun nek uitgestoken door over dit gevoelig onederwerp een poll te publiceren. Veel mensen hebben gereageerd. De uitslag is duidelijk

    BeantwoordenVerwijderen