Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

vrijdag 11 juni 2010

M-FM: Nieuwe website - Lachen of huilen?

Zie hier de nieuwe website van M-FM.

Lachen of huilen?

Met dank voor de tweet van @heggeschaar


6 opmerkingen:

  1. huilen -1.

    WAARSCHUWING VOOR OUD VRIJWILLIGERS

    deze site kan schade toebrengen aan uw zelf en uw computer.

    Nu zonder gein in vindt gewoon zielig voor de oud vrijwilligers. Er is heel veel tijd (jaren) ingestoken om een kwalitatief goede website/omroep neer te zetten. Met het kleine budget wat ze hadden stond er een journalistiek en professionele website/omroep.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is echt een knutselwerkje van de kleuterschool, in flash. Flash heeft de toekomst niet, en zal op de meeste pc's veel cpu kracht vragen, te merken aan een hoge toerental van je ventilator om de processor te koelen. Volgens mij is er gekozen voor een andere doelgroep. Deze website is gericht op slechtzienden en ouderen die moeite hebben met lezen en het vinden van de juiste knop. Tevens is er niet eens een zender op 106.9 in de lucht. Er wordt ook verwezen naar een "nieuwsarchief". Waar is die te vinden dan?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Volgens mij kan iemand die op de basisschool zit nog een betere website in elkaar flansen dit ziet er gewoon niet uit zeer grote achteruitgang tov de oude website en denk dat dat ook wel wat zegt over wat voor "denkende" mensen (lees klunzen) er nu nog zitten

    BeantwoordenVerwijderen
  4. de website heeft weer een update gehad. Kijk maar bij nieuws... een leuk filmpje over de verkiezingen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Televisie maken moeten ze pas gaan doen als alle andere media weer op peil zijn... waarom wordt er geen actie ondernomen om de radio zender in Dieren weer te reanimeren? en waar is het mooie nieuwsarchief gebleven die in het verleden altijd op de site stond. Deze website ziet er uit alsof hij door een kind uit groep 6 is gemaakt tijdens een project week. De kabelkrant is onder niveau...

    Pas als dat allemaal weer voor elkaar is zou er een volgende stap gemaakt moeten worden gemaakt. De kwaliteit van het filmpje is natuurlijk ook droevig (geluid is slecht te verstaan), maar wel leuk geprobeerd.

    Onbegrijpelijk dat dit zo door mag blijven draaien van het commissariaat. Ze voldoen absoluut niet aan de media wet. Op de radio is totaal geen streeknieuws te horen ook geen programma's (tenzij je dat piraten gebeuren op zondagavond een programma wilt noemen). Een aantal berichten zijn letterlijk overgeschreven van landelijke media en qua Streeknieuws komen er alleen maar 112alarm berichten langs. In de Gelderlander stond dat alle onderdelen weer naar behoren draaien, als dit niveau dan nu het normale niveau is van het huidig M-FM dan kan men beter snel de stekker eruit trekken. Je zou bijna gaan denken dat het bestuur de subsidie in eigen zak steekt, ze hebben toch verstand van financiƫle zaken (Wittenborg)? Ik hoop dat er een diepgravend onderzoek komt naar het huidige bestuur en de financiƫle situatie bij de omroep.

    Hopelijk komt er snel weer een goede en leuke lokale omroep die de plaats van M-FM kan innemen.

    Gemeenteraad: Blijf vragen stellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wie is die deprimerende verslaggever eigenlijk, in dat filmpje? Hij kan beter doorgaan in een aflevering van kabouter Plop. Volgens mij zijn de beelden met een mobiele telefoon gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen