Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zondag 12 september 2010

M-FM of RTV Veluwezoom? (4) - Rozendaal kiest voor RTV Veluwezoom

Deze maand moeten de gemeenten Rheden en Rozendaal aan het Commissariaat van de Media advies uitbrengen over de zendmachtiging voor een lokale omroep. Daarvoor zijn twee organisaties in de race: M-FM en RTV Veluwezoom.


De raad van Rozendaal heeft gesproken. Rozendaal kiest voor RTV Veluwezoom. (zie ook: RegiobodeOnline)

In de Rozendaalse raadszaal huist kennelijk meer gezond verstand dan in de Rhedense B&W-kamer.

Stand M-FM - RTV Veluwezoom: 0-3

4 opmerkingen:

  1. Moge het huidige bestuur nu in hun stulpje terugtrekken, en zich gaan klaarmaken om als "rotte appels" verder door het leven gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt dat in alle brievenbussen in onze gemeente (of ook in andere) een heel uitgebreide MFM- krant is gedaan.
    Helaas is de oplage niet bekend. De MFM- nieuwskrant heeft 8 pagina's. Grotendeels gevuld met advertenties. In de krant mis ik een groepsfoto van alle vrijwilligers. Waarom? Het bevreemd mij dat op de voorpagina gesproken wordt over 32 enthousiaste vrijwilligers maar op pagina 5 zijn het er ineens 35 vrijwilligers. Moet toch even mijn wenkbrauwen fronsen. Hoeveel zijn het er werkelijk? Daarom had ik graag een groepsfoto in de krant gezien. Vooral als gesproken wordt over enthousiaste vrijwilligers. Wees er dan trots op en had een foto geplaatst. Zo worden twijfels gezaaid.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij hebben het krantje ook ontvangen, die overigens ook bol staat van de advertenties. De enige informatie die erin in staat is volgens mij oud en niet actueel en klopt op een aantal punten niet.
    Sinds 2007 is er teletekst te zien staat er te lezen. Wij hebben dit nog nooit gezien. Ze schrijven tevens over een programmering. De laatste 6 maanden is er alleen non-stop muziek te horen. Verder leest iedere ontvanger in deze krant, dus ook de luisteraars in Dieren, dat er op 106.9 wordt uitgezonden. Absoluut niet waar!! Op deze frequentie hoor ik alleen maar ruis. Is wel lef hebben om dan zo'n dom bagger krantje uit te brengen die uiteindelijk bij de meesten rechtstreeks bij de oude kranten terecht komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 106.9? welke dan? werkt helemaal niet, hoor nog steeds niks hier op de radio...

    BeantwoordenVerwijderen