Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

vrijdag 8 april 2011

Petitiedag voor het Zwembad Rheden - zaterdag 16 april

Petitiedag op zaterdag 16 april in Rheden, Velp en DierenHet Actiecomite ‘Behoud Zwembad Rhedenheeft zaterdag 16 april aanstaande uitgeroepen tot ‘Petitiedag voor het Zwembad Rheden’.

Op deze dag zullen sympathisanten van het actiecomite in de centra van de dorpen Rheden, Velp en Dieren, op ludieke wijze zoveel mogelijk petities inzamelen tegen de plannen van het Rhedense College van Burgemeester en Wethouders.

Aangezien steeds meer Rhedenaren hun onvrede over de plannen willen uiten, heeft het actiecomite bovendien besloten dat al getekende petities vanaf komende week al bij het zwembad in Rheden kunnen worden ingeleverd. Ook in De Dumpel in Velp en in Theotorne in Dieren komt er een mogelijkheid petities in te leveren.

Het Actiecomite ‘Behoud Zwembad Rheden’, dat onlangs de krachten al bundelde met Zwemvereniging PFC Rheden, is inmiddels organisatorisch verder uitgebreid. Diverse Rhedenaren boden zich de afgelopen weken spontaan aan om een bijdrage te leveren in de strijd om Zwembad Rheden open te houden.

Iedereen die op de petitiedag of tijdens een van de andere acties het actiecomite wil ondersteunen, kan zich aanmelden via de website behoudzwembadrheden. Op deze site worden de komende weken ook andere acties aangekondigd. Het actiecomite is ook actief op twitter en op hyves.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten