Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

donderdag 18 oktober 2012

Misverstand opgelost - Jagyba treft geen blaam


In reactie op mijn mail/tweets/artikel "Jagyba fantaseert of Regiobode fantaseert!!!" ontving ik reacties van Jagyba en de Regiobode. 

De Regiobode blijkt een fout te hebben gemaakt. Jagyba treft geen enkele blaam. 

De Regiobode schrijft o.a:

"De aanleiding voor dit bericht is een nieuwsbrief van Jagyba, die ook wij ontvangen. Daarin het verhaal met in grote lijnen de strekking zoals deze week gepubliceerd in Regiobode. Bij het artikel staat ook een linkje naar de poll. Wie daar op klikt komt terecht op uw site politiekrheden.blogspot.nl, waaruit blijkt dat de poll uw initiatief is niet dat van Jagyba.
De redacteur van het artikel heeft niet daadwerkelijk op die link geklikt en is er daarmee – naar nu blijkt ten onrechte – van uit gegaan dat het een poll van Jagyba betreft. Dat is een volstrekt verkeerde interpretatie van ons, die we in de eerstvolgende krant dan ook recht zullen zetten. Op onze website RegiobodeOnline.nl zal ik direct een bericht plaatsen waarin e.e.a. wordt rechtgezet.

Intussen bied ik u mijn excuses aan voor het ontstane misverstand."

Prima reactie van de Regiobode. Excuses geaccepteerd.
 

-------------------------------------------------------------------------
Jagyba schrijft o.a.:

Allereerst wil ik u complimenteren met uw website waarvan ik overtuigd ben dat dit een zeer welkome aanvulling is op allerlei politieke discussies die er in onze gemeente plaatsvinden.
Ook fijn dat u zo uitgebreid aandacht geeft aan de problematiek over de definitieve vestiging van het zwembad.

Bijzonder vervelend is dat er een publicatie is verschenen in de Regiobode die men over heeft genomen uit onze nieuwsbrief.
Wij zijn dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de kop boven dit artikel. Sterker nog de naam van ons bedrijf wordt na 37 jaar nog steeds verkeerd gespeld, dit is dus de onzorgvuldigheid ten top.
Wij hebben op geen enkele wijze geclaimd dat dit onze poll is! Dit is een onzorgvuldige conclusie van de heer …… van de Regiobode.”

Opgelost! Daarmee is voor iedereen alles weer duidelijk. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten