Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

woensdag 8 augustus 2007

Koester je kronkels

Wij laten onze honden meestal uit in park Rosendael, onderaan de Posbank. Moest de auto vanmorgen parkeren bij Residence Rosendael. Kon niet verder omdat de Beekhuizenseweg verder was afgesloten voor autoverkeer vanwege film-opnamen. De "poortwachter" van Ground Control bij de afsluiting vertelde waarom.

Dick Maas ("Flodder") maakt op de Posbank opnamen voor de film de "Botox-methode". "Zwarte humor" in de stijl van Flodder. Verveelde miljonairsvrouwen willen een van hun echtgenoten uit de weg laten ruimen. Dat gaat natuurlijk niet goed. Het is een soort omgekeerde Flodder. In Flodder kwamen arme mensen in een rijke buurt terecht. In de Botox-methode komen de gefortuneerde dames op de Wallen terecht. De film komt vlak voor Kerstmis in de bioscoop.

De Posbank is populair aan het worden in filmland.

Enkele weken geleden werden er opnamen gemaakt voor een film/documentaire van de NPS die in het najaar wordt uitgezonden.

Vanmorgen was er ook al een andere filmploeg onverrichterzake teruggekeerd. Zij wilden blijkbaar op de bonnefooi filmopnamen maken. Kon nu natuurlijk niet. Kost hen geld. Ze hadden speciaal voor vandaag een Porsche gehuurd. Voor een achtervolgingsscène.

Voordat iemand van de lokale politiek of de groene tirannen gaat roepen dat dat aan het mooie landschap en de unieke natuur ligt die zij zo geweldig beschermen en dat het dus aan hen te danken is even de volgende nuancering.

De voornaamste reden is de weg en meer specifiek de S-bochten net voor de camping. Volgens mijn zegsman zijn deze uniek in Nederland. En ideaal voor achtervolgings-scènes. Daar moeten we het dus van hebben. Met gierende banden op de Posbank door de bocht.

Dus Rheden en Rozendaal: Koester jullie kronkels!!

De Botox-opnamen duren nog tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten