Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

maandag 3 september 2007

Poll zwembad Nieuwland - Uitslag

De poll over het raadsonderzoek naar het zwembad Nieuwland leverde 22 antwoorden op. Voor- en tegenstemmers hielden elkaar in evenwicht. 50% was voor een onderzoek en 50% was tegen.

Mijn verzoek aan de gemeenteraad om een raadsonderzoek en een spoedige terugkeer van een zwembad in Dieren stond afgelopen dinsdag op de agenda van de raadsvergadering. Het werd samen met een groot aantal andere stukken ter kennisname afgedaan.

Dat betekent dat het college van B&W nu eerst een antwoord gaat formuleren. Dit antwoord wordt daarna ter accordering voorgelegd aan de gemeenteraad. Daarna zal ik het antwoord ontvangen.

Het heeft er alle schijn van dat de gemeenteraad niet is geïnteresseerd in een onderzoek. Waarschijnlijk vreest men het openhalen van oude wonden en men wil zo snel mogelijk van deze vervelende situatie af.

Daarnaast is de wethouder ook nog in onderhandeling met de eigenaren van het zwembad over terugkoop door de gemeente. Pikant detail hierbij is dat een van de twee eigenaren voorzitter is van politieke partij Gemeentebelangen. Dat zou ik graag meegenomen zien in het raadsonderzoek.

Ik wacht het antwoord dus in lijdzaamheid af. Intussen zullen we zien welke ontwikkelingen zich rond het oude zwembad en een eventueel nieuw zwembad zullen voordoen.

Onderstaand de einduitslag van de poll.
Klik om te vergroten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten