Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

donderdag 17 september 2009

Laag Soeren - de bom barst

Na 30 jaar gesodemieter, geouwehoer, gezeur en gezeik met onmachtige, onkundige, incompetente, elkaar tegenwerkende overheden, is de bom in Laag-Soeren gebarsten.

In hun wanhoop grijpen de Soerenezen naar het middel van de demonstratieve wegafsluiting. Dan komt er iemand met een kort lontje die op de demonstratie inrijdt. Vervolgens ontstaat er een volksgericht. Voor de ogen van kinderen.

30 jaar, 30 jaar, 30 jaar, 30 jaar, 30 jaar!!!!!

Waar is Nederland in ’s hemelsnaam mee bezig!!

2 opmerkingen:

  1. Ik ken de details van het incident niet, al is het uiteraard bizar en afkeurenswaardig om zomaar op een verkeersregelaar in te rijden.

    De strijd voor een veiliger Harderwijkerweg is m.i. legitiem. De obstructie van buurtgemeente Brummen ten aanzien van een vrachtwagenverbod leidt tot een onacceptabele situatie. Het burgerinitiatief ter verbetering van de betreffende verkeersveiligheid, dat enkele weken terug bij de gemeente werd ingediend, heb ik dan ook, samen met enkele andere Soerenaren, onder wie Ton Eikelboom, de interim-voorzitter van Soerens Belang, ondertekend. Hopelijk sorteert dit initiatief enig effect en krijgt het verbeteren van de verkeersveiligheid in Laag Soeren binnen de Rhedense politiek de aandacht die het verdient.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Brummense Nimby's hebben met succes de rondweg gedwarsboomd. Dat konden ze doen om dat de provincie procedurele steken liet vallen. En ik hoor gedeputeerde Marijke van Haaren (CDA) eind 2005 nog roepen dat ze ervan overtuigd was dat de rondweg er binnen drie jaar zou liggen.

    Inmiddels staat de Harderwijkerweg in Laag-Soeren onderaan de lijst van knelpunten op provinciale wegen in Gelderland.

    En Rheden stelt zich niet stevig genoeg op.

    Het blijft pappen en nathouden. Overleggen, rapporten produceren, in breder verband plaatsen en ga zo maar door.

    30 jaar pure bestuurlijke incompetentie.

    Is er in die 30 jaar nooit een moment geweest waarop kon worden doorgepakt?

    BeantwoordenVerwijderen