Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

maandag 5 april 2010

Groep Pieper-Rook

Wat is die Pieper toch op internet aan het uitspoken? De berichten verschijnen en verdwijnen als knipperlichten van z’n twitteraccount én z’n weblog. De berichten van de laatste maanden zijn van weblog wimpieperburgerbelangen verwijderd.

Ik zat eigenlijk zoals hij op z'n weblog had beloofd te wachten op repliek aan het adres van Wubs, Jurriëns en Jochemsen die hem in een ingezonden brief in de Gelderlander van alles naar z'n hoofd slingerden.

Er is wel een nieuwe weblog groeppieper-rook maar volgens ’n mededeling op die blog is die ook slechts tijdelijk.

Kom Wim, effe doorploeteren. Voorlopig volg ik je nieuwtjes op blog groeppieper-rook.


1 opmerking:

  1. Hoi Theo,

    Goed zeg dat het opval. Het komt omdat de hele blog verdwijnt ben alles aan het opslaan en verwijderen. Blog heeft teveel relatie met GB kleuren. Verder is het ook zo dat mijn blog de naam Wim Pieper Burgerbelangen draagt en de groep Pieper-Rook kan dat verwarring geven. Tevens is de domeinnaam Burgerbelangen aangevraagd. Op mijn nieuwe blog komt niet meer Burgerbelangen te staan. Bovendien krijgt de website van de Groep Pieper-Rook ook de naam Burgerbelangen die de komende vier jaar een heel belangrijke rol speelt. Binnen enkele dagen komt de site in de lucht.
    Aan dat van Wubs en andere punten wordt ook gewerkt.
    Theo, zo ben je ook even op de hoogte. Je ziet dat de groep Pieper-Rook, Burgerbelangen flink aan de weg timmert op toekomst gericht.

    Groetjes,

    Wim Pieper

    BeantwoordenVerwijderen