Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

donderdag 9 augustus 2012

Politiek Rheden Live - 6 september 2012


De volgende uitzending van Politiek Rheden Live op M-FM Radio is gepland op 6 september 2012.

De uitzending staat geheel in het teken van de verkiezingen voor de Tweede Kamer op woensdag 12 september.

Voor de uitzending zijn alle voorzitters van de gemeenteraads fracties van de gemeente Rheden uitgenodigd.

Er doen aan de verkiezingen ook partijen mee die niet in de Rhedense gemeenteraad zijn vertegenwoordigd. Een aantal die partijen is eveneens uitgenodigd een vertegenwoordiger te sturen.


De politici zullen met elkaar, met het publiek en mij debatteren over de parlementsverkiezingen van 12 september 2012. Naast landelijke onderwerpen komen ook lokale en regionale onderwerpen aan de orde.

De gasten kunnen niet allen tegelijk aan het woord komen. Daarom wordt de uitzending verdeeld in twee of drie ronden. Een en ander afhankelijk van het aantal deelnemers.

Ieder krijgt met een spreektijd van enkele minuten (m ax. 2 à 3 minuten) de gelegenheid aan de luisteraars en het aanwezige publiek uit te leggen waarom de kiezer juist op zijn/haar partij moet stemmen. Daarna volgt discussie. Het aanwezige publiek wordt in de gelegenheid gesteld vragen te stellen.
 
Streep het tijdstip van de uitzending, donderdag 6 september 20:00 uur, alvast in uw agenda aan.
De uitzending is publiek toegankelijk. Tijdens de uitzending kunt u vragen stellen aan de gasten. U bent uiteraard van harte welkom!

Zodra de locatie bekend is laat ik het aan u weten.

Ook andere details zijn nog niet bekend. De uitzending staat nog in de steigers. Er moet nog veel geregeld worden. Denk aan de namen van de partijen en gasten, muziek etc. Ook die informatie volgt in de loop van de komende weken.

Het wordt een gezellige, interessante en hopelijk ook spannende uitzending waarin de gasten met passie hun standpunten uitdragen én verdedigen.

De uitzending is op donderdag 6 september vanaf 20.00 uur te beluisteren op M-FM Streekradio, ether FM 107.2 en 106.9, kabel 93.1 en natuurlijk ook via internet.

Ik verwacht volle bak!

2 opmerkingen:

  1. Luuk van der Veer is aanwezig bij een verkiezingsdebat in Café d'Oranjeboom in Rheden van regionale omroep RTV Rijn IJssel / M-FM. Naast landelijke onderwerpen komen ook lokale en regionale onderwerpen aan de orde. Locatie: Oranjestraat 1e, Velp

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeker. Luuk is een van de gasten. Zodra de gastenlijst definitief is plaats ik in een apart bericht een update.

    BeantwoordenVerwijderen