Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

vrijdag 15 oktober 2021

Hoera! Rozendaalse Veld blijft bereikbaar, Kluizenaarsweg niet op slot!

De Rozendaalse raad is in meerderheid tegen de plannen voor de afsluiting van de Posbank. Nadat Rosendael ’74 zich tegen het plan heeft uitgesproken  heeft ook BGR (Belangen Gemeenschap Rozendaal)  zich tegen het plan gekeerd. Daarmee zijn zes van de negen raasleden, een meerderheid van de Rozendaalse raad, tegen sluiting van de Posbank voor de auto.

Rozendaal kan alleen besluiten over zaken op Rozendaals grondgebied  dus niet over het Rhedense deel van de Posbank. de hele Posbank. Dus Rheden kan nog steeds de Posbank voor haar deel afsluiten. 

Maar de Kluizenaarsweg ligt binnen de Rozendaalse grenzen. En de afsluiting van de Kluizenaarsweg, de toegangsweg naar het Rozendaalse Veld, voor gemotoriseerd verkeer is nu van de baan.

Da’s een goed bericht voor alle mensen die daar hun honden  uitlaten maar ook voor alle mensen die zonder hond het Rozendaalse Veld per auto bezoeken.



 ..maar we zijn er nog niet..

Als de provincie haar zin krijgt dan mogen er straks geen honden meer los op het Rozendaalse Veld. Alleen aan de lijn is dan nog toegestaan. Een nieuwe hinderlaag voor de honden en hun baasjes. Dan wordt effectief hetzelfde bereikt als het afsluiten van de Kluizenaarsweg.

..de strijd is dus nog niet gestreden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten