Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

vrijdag 2 maart 2012

Politiek Rheden Live enthousiast ontvangen

De eerste uitzending van Politiek Rheden Live (donderdagavond 1 maart) werd enthousiast ontvangen. Het programma werd uitgezonden vanuit een afgeladen café d’Oranjeboom in Velp. De Rozendaalse en Rhedense politiek was ruim vertegenwoordigd door raadsleden van verschillende partijen. Ook de Rhedense wethouders Elsenaar en Haverkamp kwamen even sfeer proeven. 

Politiek Rheden Live wordt iedere eerste donderdag van de maand door M-FM Radio uitgezonden.

Het programma opende met een radio-portret van Joop Zijlstra. Hij vertelde over zijn leven, zijn belangstelling en zijn politieke en sociale gedrevenheid. Daarna kwamen actuele onderwerpen als de bouw van de dorpsschool op De Del in Rozendaal en de vernielde beelden van aan Simon Carmiggelt en zijn vrouw in De Steeg en het Bronzen Paard in Dieren aan de orde.  De muzikale omlijsting werd verzorgd door de Rhedense zangeres Roos van Tuyl, talent van eigen bodem. 

De uitzending is in zijn geheel terug te beluisteren via de website van M-FM . Kijk bij “uitzending gemist” bovenaan de website. Binnenkort zal er ook een samenvatting van de beelden van die avond te zien zijn.

Ik dank allen die bij de uitzending  in café d’Oranjeboom aanwezig waren.  En ik hoop dat het programma bij de luisteraars in de smaak is gevallen. Ik heb al veel reacties ontvangen die zonder uitzondering positief waren.  Ik dank ook voor de positief-kritische opmerkingen van de aanwezigen die helpen het programma nog beter te maken.
Hartelijk dank!

Op donderdag 5 april wordt de volgende aflevering van Politiek Rheden Live uitgezonden. Ook dan is publiek natuurlijk weer van harte welkom. Ik hoop u dan ook te mogen verwelkomen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten