Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

dinsdag 28 augustus 2012

Politiek Rheden Live – donderdag 6 september 20:00 uur

De uitzending van Politiek Rheden Live op donderdag 6 september 2012  staat geheel in het teken van de verkiezingen voor de Tweede Kamer op woensdag 12 september.

Er worden dertien gasten verwacht. Naast raadsleden van alle negen Rhedense raadsfracties maken vier politici van partijen die niet in de Rhedense raad zijn vertegenwoordigd hun opwachting.  Drie gendigden staan, voor hun respectieve partijen, op de kandidatenlijst voor de Tweede kamer.

De gasten










De uitzending wordt opgedeeld in drie of vier ronden van 45 – 60 minuten waarbij per ronde drie, vier of vijf gasten met elkaar debatteren. Ik probeer een zo interessant mogelijke indeling te maken.

Iedere gast krijgt 2 à 3 minuten om zijn partij aan te prijzen.
Daarna zal worden gedebatteerd.

Behalve algemene onderwerpen komen ook lokale en regionale onderwerpen aan de orde c.q. onderwerpen die impact op onze regio/gemeente hebben. Daarnaast kunnen uiteraard vragen over andere onderwerpen aan bod komen

Publiek is van harte welkom. Tijdens het programma wordt  per ronde 5-10 minuten vrijgemaakt waarin het publiek vragen mag stellen.  

Locatie van de uitzending
Café d’Oranjeboom
Oranjestraat 1e
6881 SB Velp (Gld)

Datum:Donderdag 6 september
Tijdstip: 20:00 uur tot (minimaal) 23:00 uur

Muziek
De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Aaltje Hartstra (met gitaarbegeleiding).

Radio
De uitzending is op donderdag 6 september vanaf 20.00 uur te beluisteren op M-FM Streekradio, ether FM 107.2 en 106.9, kabel 93.1 en natuurlijk ook via internet.   

Televisie
Tijdens de uitzending worden video-opnamen gemaakt. Delen van deze opnamen worden later uitgezonden op TV Rijn-IJssel. TV Rijn-IJssel is te ontvangen in Rozendaal, Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom, Dieren, Laag Soeren, Spankeren via de kabelfrequentie 256 Mhz (kanaal S14+) UPC analoog kabelnet.

5 opmerkingen:

  1. Dertien gasten en zes microfoons. Leuke uitdaging ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lezen Michel! Per ronde van 45-60 min. 4 à 5 gasten. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad, niet goed gelezen. We leuk gemaakt met al die foto's. Ik zou er alleen nog iets onder zetten in de trant van "spaar ze allemaal". Succes met het programma!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vraag me af wat vertegenwoordigers van lokale, niet landelijke, partijen bijdragen aan de discussie. Hun sympathie ligt misschien wel bij andere landelijke partijen. Krijg je zo geen onevenredige verdeling van politieke voorkeuren?
    Ik zou in ieder geval als eerste vraag aan de lokale vertegenwoordigers stellen wat hun landelijke politieke voorkeur is, dan weet je namens wie ze een lans proberen te breken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik verwacht van iedere gast een stemadvies. Ook van de lokalen.

    BeantwoordenVerwijderen