Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zondag 14 april 2013

PvdA op 20 april in Laag-Soeren

Door: Gea Verkerk (PvdA)

De PvdA is in vrijwel alle dorpen al de straat op geweest. Wij hebben gemerkt hoe graag de inwoners van de gemeente Rheden willen dat we naar ze luisteren en met ze praten. Op zaterdag 20 april willen wij dat graag doen in Laag Soeren. Graag willen wij met iedereen in contact komen die ons wil informeren over de zaken die er leven in het dorp en met iedereen die met ons wil meedenken over de keuzes die we gaan maken.

In gesprek met de inwoners van alle kernen gaan we luisteren wat zij van onze gemeente verwachten, wij gaan actief op pad om jonge mensen een kans te geven op een baan en een huis, wij willen van de ouderen horen waar hun problemen liggen en wat ze zelf denken op te kunnen lossen; hoe kunnen we de vele ZZP-ers die steeds verder in het nauw raken  een hand toesteken  en hoe kunnen we wat betekenen voor die honderden kinderen die in deze gemeente opgroeien in armoede.

Verder willen we ook weten wat er in de wijken moet gebeuren, hoe kunnen we het samen  leefbaarder maken?

Daarom komt de PvdA naar u toe om u te vragen wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen de belangen van uw dorp, club of vereniging dan nog beter verdedigen. U kunt ons op zaterdag 20 april verwachten. Vanaf 13.30 uur zijn wij bij de muziektent, maar wij gaan ook het dorp in.
Wij ontmoeten u graag op 20 april a.s..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten