Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

maandag 7 april 2014

En nu vooruit, Plankgas te Pletter tegen het Parkeer Project

Door: Adriaan Dolk

En nu vooruit, Plankgas te Pletter tegen het Parkeer Project

Onder leiding van een voormalig wethouder die, naar eigen zeggen, het project Traverse heeft vlot getrokken en in rustig vaarwater heeft gebracht en er vervolgens de brui aan geeft, wordt er in onze gemeente druk aan gewerkt een coalitie samen te stellen, zonder de onzekerheden voor het project Traverse, die door uitspraak van de Raad van State zichtbaar zijn geworden, een blik waardig te keuren.

In Den Haag oprecht beloven niet met het project Traverse te beginnen alvorens de Raad van State een uitspraak heeft gedaan, maar thuisgekomen “Tingeling” slopen en dan vervolgens volhouden dat deze voorbarige cultuurbarbarij geheel los staat van het project Traverse. Neem nota waarin een voormalig wethouder, die er de brui aan geeft, groot kan zijn: bestuurlijke glibberigheid ten top.


Geheel voorbijgaand aan de uitspraak van de Raad van State die de weg vrij maakt zich nog eens grondig te bezinnen op het parkeren bij het station in Dieren, zijn de partijen, die naar de voorkeur van deze ‘voormalig wethouder etc.’ de coalitie zullen vormen, zorgvuldig geselecteerd op de steun die zij het parkeergedrocht in de Oranjebuurt willen toezeggen.

Deze zelfde voormalig wethouder die er de brui aan geeft heeft de inwoners van Dieren laten weten dat er in een parkeergedrocht dat veertien miljoen euro gaat kosten gratis kan worden geparkeerd. Een kind weet beter. Vele burgers zijn  benieuwd of de fractiediscipline van de coalitiepartijen, waar zijn voorkeur naar uitgaat, deze enormiteit weet te trotseren.

Op deze plaats mijn gelukwensen aan de partijen in de gemeenteraad die door de eerder terloops genoemde wethouder zelfs niet zijn uitgenodigd aan een eerste coalitiebespreking deel te nemen. Een boeiende periode ligt voor u.

Adriaan Dolk, Dieren .  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten